Uitgelekte foto van verpakking Samsung Galaxy S9 onthult specificaties

12-01-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Op het internationale forum Reddit is een foto verschenen waarop de verpakking van de aankomende Samsung Galaxy S9 zichtbaar is. Op de verpakking staan de belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy S9 vermeld.

Het is onduidelijk of de foto die op Reddit is verschenen authentiek is. In het verleden zijn vaker in vroeg stadium foto's verschenen waarop verkoopverpakkingen stonden, al ging het iedere keer om Photoshops. In de foto die nu is verschenen zijn overigens nog geen aanwijzingen gevonden dat deze gemanipuleerd zou zijn.

Foto toont mogelijk verpakking van de Samsung Galaxy S9
Foto toont mogelijk verpakking van de Samsung Galaxy S9

De verpakking onthult details die eigenlijk al bekend waren of verwacht werden in relatie tot de Samsung Galaxy S9. Opmerkelijk is dat het verschil met de Galaxy S8 eigenlijk zeer klein is. Zo meldt de verpakking dat de Samsung Galaxy S9 een 5,8 inch groot AMOLED beeldscherm gaat krijgen met een Quad HD+ beeldschermresolutie, oftewel geheel gelijk aan de huidige Samsung Galaxy S8.

De Samsung Galaxy S9 krijgt een 12-megapixel dual-pixel camera, dezelfde camera als in de huidige Galaxy S8. Dat ontkracht geruchten dat de Galaxy S9 net als de Galaxy Note 8 over een dubbele camera zou beschikken. Aan de voorzijde heeft het toestel een 8-megapixelcamera.

Nieuw zijn stereo speakers die zijn geoptimaliseerd door AKG. De huidige Galaxy S8 heeft een enkele speaker. Verder beschikt het toestel wederom over 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit, evenveel als de Samsung Galaxy S8.

De Samsung Galaxy S9 wordt vermoedelijk op zondag 25 februari in Barcelona gepresenteerd voorafgaand aan het Mobile World Congress. Dan zal moeten blijken of deze foto echt is en of de verschillen tussen de huidige Galaxy S8 en nieuwe Galaxy S9 inderdaad zo klein zijn als nu wordt gesuggereerd.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nu verkrijgbaar

15-10-2018
CAT B35
01-10-2018
Sony Xperia XZ3