HTC heeft uitrol Android 8.0 Oreo update voor HTC 10 onderbroken

15-01-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


HTC lijkt gestopt te zijn met de uitrol van haar Android 8.0 Oreo update voor de HTC 10. De onderbreking heeft mogelijk te maken met klachten over fors batterijverbruik na installatie van de update.

Een groot aantal gebruikers van de HTC 10 klaagt sinds de installatie van de Android 8.0 Oreo update dat de accu van hun toestel zeer snel leegloopt. De oorzaak wordt gezocht in de Android 8.0 Oreo update. Hoewel HTC het zelf nog niet heeft bevestigd, lijkt de uitrol van de update onderbroken te zijn.

HTC 10
HTC 10

De uitrol van de Android 8.0 Oreo update startte vorige week en was zowel 'over the air' beschikbaar als via een downloadlink. De downloadlink blijkt nu verdwenen te zijn. Gebruikers van de HTC 10 die de update nog niet hebben geïnstalleerd melden dat het momenteel ook niet mogelijk is de update direct 'over the air' op het toestel te downloaden en te installeren. Dit bevestigt de vermoedens dat HTC de uitrol van de update hoogstwaarschijnlijk heeft onderbroken. 

Het is momenteel niet bekend wanneer HTC de uitrol van de Android 8.0 Oreo update voor de HTC 10 zal hervatten. Doorgaans neemt het verhelpen van aangetroffen bugs enkele dagen tot weken in beslag.
 

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie