Niantic voegt 23 nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go

Niantic voegt 23 nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go

24-01-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Games


Niantic heeft voor de derde keer in twee maanden tjid nieuwe Pokémons los gelaten in de populaire smartphone game Pokémon Go. Vanaf nu zijn weer 23 nieuwe Pokémons te vinden in de game, waarmee nu bijna alle Pokémons uit de derde generatie in de game zitten.

Niantic probeert spelers van Pokémon Go gemotiveerd te houden om het spel te blijven spelen door regelmatig updates uit te brengen voor het spel met nieuwe functies en mogelijkheden, maar ook door nieuwe Pokémons aan de game toe te voegen. Sinds begin december verschijnen in Pokémon Go nieuwe Pokémons uit de derde generatie. Niantic laat de virtuele beestjes gefaseerd los.

Begin december verschenen de eerste 50 Pokémons uit de derde generatie in Pokémon Go, gevolgd door 20 nieuwe Pokémons tijdens de kerstdagen. Nu laat Niantic de derde 'batch' aan Pokémons uit de derde generatie los in de game. Vanaf nu zijn weer 23 nieuwe verschillende Pokémons te vinden in Pokémon Go. Daarmee zijn er nu nog circa 27 Pokémons uit de derde generatie die nog niet in de game te vinden zijn, maar waarschijnlijk in de komende weken alsnog zullen gaan verschijnen.
 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie