LG brengt geen nieuwe smartphones maar wel nieuwe kleuren

30-01-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG heeft bekend gemaakt dat het bedrijf de LG V30, de LG Q6 en de LG G6 in verschillende nieuwe kleuren zal gaan uitbrengen. Het uitbrengen van nieuwe kleuren is een beproefde strategie om de levenscyclus van producten te verlengen.

Wat LG de komende tijd gaat doen op smartphone gebied is momenteel onduidelijk. Hardnekkige geruchten suggereren dat LG het introductietempo van nieuwe smartphones verlaagt en gaat stoppen met de halfjaarlijkse introductie van een nieuw paradepaardje. De berichten werden begin dit jaar de wereld in geholpen op basis van uitspraken van LG, maar later ook weer door LG tegengesproken.

LG Q6 (links) en LG V6 (rechts) in de nieuwe kleurstellingen
LG Q6 (links) en LG V6 (rechts) in de nieuwe kleurstellingen

Opmerkelijk is dat LG vandaag voor de LG V30, de LG G6 en de LG Q6 nieuwe kleuren heeft aangekondigd. Fabrikanten doen dit doorgaans om de levenscyslus van oudere toestellen te verlengen. Dit stuwt de geruchten dat LG voorlopig niet met nieuwe smartphones zal gaan komen.

De LG V30, de LG G6 en de LG Q6 zullen binnenkort - naast de huidige beschikbare kleuren - ook op de markt verschijnen in de kleuren Moroccan Blue, Lavender Violet and Raspberry Rose. Het is nog niet geheel duidelijk of al deze kleuren ook in Europa en de Benelux gevoerd zullen gaan worden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie