Nieuwe uitgelekte beelden tonen voor- en achterzijde Samsung Galaxy S9

06-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Tech-insider Evan Blass heeft het wederom voor elkaar gekregen om de authentieke beelden van aankomende Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ in handen te krijgen en uit te laten lekken. Dit keer zijn zowel de voor- als de achterzijde van de Samsung Galaxy S9 zichtbaar.

Al jaren is tech-insider Evan Blass in het geruchtencircuit een belangrijke schakel om aan informatie, foto's en afbeeldingen te komen over- en van toestellen die nog niet zijn gepresenteerd. Net als in voorgaande jaren, heeft Blass het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen authentieke afbeeldingen in handen te krijgen van de aankomende Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Nadat Blass vorige week al beelden van de voorzijde van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ publiceerde, heeft Blass nu afbeeldingen online gezet waarop alle zijden van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 zichtbaar zijn.

Uitgelekte productafbeeldingen van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+
Uitgelekte productafbeeldingen van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+

Zoals eerder al werd voorspeld, laten de afbeeldingen zien dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ ongeveer dezelfde vormgeving hebben als de huidige Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Hoewel dit kan vertekenen, lijkt het erop dat de schermranden aan de linker- en rechterzijde iets breder zijn, maar de schermranden aan de boven- en onderzijde iets smaller zijn geworden. Er wordt vanuit gegaan dat het beeldschermformaat van beide toestellen ongewijzigd is gebleven en de Samsung Galaxy S9 daarmee en 5,8 inch groot beeldscherm heeft en de Galaxy S9+ is voorzien van een 6,2 inch groot beeldscherm.

Uit de informatie van Evan Blass blijkt dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ - net als voorgangers - in meerdere versies op de markt zullen verschijnen. Amerikaanse modellen van het toestel zullen aangedreven worden door de nieuwe Qualcomm Snapdragon 845 processor, toestellen buiten de VS krijgen Samsung's eigen Exynos 9 processor.

Grotere verschillen tussen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+

De huidige Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ komen qua specificaties geheel met elkaar overeen. Alleen specificaties die te maken hebben met het formaat van het toestel, bijvoorbeeld het beeldschermformaat en de accucapaciteit, verschillen. Bij de nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden de verschillen tussen het normale- en het plus model groter. De Samsung Galaxy S9 krijgt bijvoorbeeld 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslagcapaciteit, terwijl de Samsung Galaxy S9+ over 6 GB werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagcapaciteit zal beschikken.

Zoals op bovenstaande afbeeldingen duidelijk zichtbaar is, is er ook op cameragebied een verschil tussen de Galaxy S9 en Galaxy S9+. De Galaxy S9 krijgt een enkele 12-megapixelcamera, terwijl de Galaxy S9+ over een dubbele camera zal beschikken. De camera's van beide toestellen zijn in staat om super slow-motion video opnames te maken, een modus die automatisch zal starten op het moment dat er snel bewegende objecten worden gedetecteerd.

Aankondiging op 25 februari

Samsung heeft onlangs officieel bevestigd dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ op zondagavond 25 februari in Barcelona onthuld zullen gaan worden. Voorspeld wordt dat de voorverkoop op 1 maart van start zal gaan en de daadwerkelijke wereldwijde verkoop van beide toestellen op 16 maart afgetrapt zal worden. Dat laatste valt ook af te leiden uit de beelden die hierboven staan, aangezien de datum van 16 maart op het beeldscherm van beide toestellen staat.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie