OnePlus brengt OnePlus 5T in gelimiteerde Lava Red uitvoering uit

06-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Het is een beproefde methode van smartphone fabrikanten om middels de toevoeging van nieuwe kleuruitvoeringen de verkoop van een bepaald model nog even aan te jagen. Deze truc past OnePlus nu ook toe op haar OnePlus 5T door de OnePlus 5T gelimiteerd en speciaal voor valentijn in de nieuwe kleurstelling 'Lava Red' uit te brengen.

OnePlus biedt vanaf vandaag de OnePlus 5T in de nieuwe kleur 'Lava Red' aan. Volgens OnePlus gaat het om een gelimiteerde oplage en geldt 'op=op'. Hoe groot de oplage is, heeft OnePlus overigens niet kenbaar gemaakt.

OnePlus 5T in de nieuwe kleur Lava Red
OnePlus 5T in de nieuwe kleur Lava Red

Buiten de kleur is er niets veranderd aan de specificaties van de OnePlus 5T en heeft het toestel een beeldscherm van 6 inch met een verhouding van 18:9 en een beeldschermresolutie van 1080 x 2160 pixels. Vanwege het grotere beeldscherm is de vingerafdruksensor naar de achterzijde van het toestel verplaatst en beschikt de OnePlus 5T over gezichtsherkenning als beveiligingsmethode.

De OnePlus 5T wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 835 processor. Het toestel is beschikbaar in een uitvoering met 6 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit en een duurdere uitvoering met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit.

Dubbele camera

De OnePlus 5T heeft een dubbele camera aan de achterzijde opgebouwd uit een 16- en een 20-megapixelcamera. Aan de voorzijde is het toestel voorzien van een 16-megapixelcamera. 

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 5T is verder voorzien van een 3.300 mAh accu. Het toestel draait vanuit de doos op Android 7.1.1 Nougat en kan middels een software update naar Android 8.0 Oreo bijgewerkt worden. De Lava Red versie van de OnePlus 5T is enkel beschikbaar in een uitvoering met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen en kost 559 euro.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie