Emporia Flip Basic seniorentelefoon vandaag verkrijgbaar bij Aldi

08-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Supermarktketen Aldi biedt vanaf vandaag voor de eerste keer ook een seniorentelefoon aan. Vanaf vandaag, 8 februari, is bij Aldi de Emporia Flip Basic verkrijgbaar voor afgerond 40 euro. Emporia wordt gezien als een A-merk onder seniorentelefoons.

Emprioa is al jaren actief op de markt voor seniorentelefoons. Supermarktketen Aldi biedt vanaf vandaag voor het eerst een toestel van dit merk aan in haar winkels. De keuze is daarbij gevallen op de Emporia Flip Basic, een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon voor senioren in een zogenaamde 'clamshell vormgeving'. Aldi verkoopt het toestel tegen een verkoopprijs van 39,99 euro, waarmee Aldi 15 tot 20 euro onder de huidige marktprijs van het toestel zit.

Emporia Flip Basic vanaf volgende week verkrijgbaar bij Aldi
Emporia Flip Basic vanaf volgende week verkrijgbaar bij Aldi

De Emporia Flip Basic is een klassieke mobiele telefoon voor regulier bel- en SMS verkeer. Doordat het toestel is uitgevoerd als clamshell is het toestel vrij compact op te bergen, maar biedt uitgeklapt een ruim opgezet numeriek toetsenbord en een groot beeldscherm dat goed afleesbaar is. Dat maakt de Emporia Flip Basic ook geschikt voor mensen met een visuele beperking of mensen met verminderde motorische mogelijkheden.

De Emporia Flip Basic wordt bij Aldi simlockvrij aangeboden en kan dus met de simkaarten van alle telecomproviders, behalve Tele2, gebruikt worden. Gezien de Emporia Flip Basic alleen over GSM (2G) ondersteuning beschikt, is het toestel niet geschikt voor gebruik in combinatie met Tele2 aangezien Tele2 in Nederland enkel een 4G netwerk heeft.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie