Xiaomi Mi Mix 2S met volledig randloos beeldscherm uitgelekt

12-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  MWC 2018


De Chinese smartphone producent Xiaomi komt dit voorjaar hoogstwaarschijnlijk met een smarpthone waarvan het beeldscherm aan vier zijden geheel randloos is. Het beeldscherm van de veronderstelde Xiaomi Mi Mix 2S vult naar verluidt het volledige oppervlak van de smartphone, met een kleine uitsparing in een hoekje voor de front-camera.

In China is een afbeelding uitgelekt van de aankomende Xiaomi Mi Mix 2S. Het toestel belooft één van de meest bijzondere smartphones van Xiaomi voor 2018 te gaan worden. De Xiaomi Mi Mix 2S heeft namelijk een toestelvullend beeldscherm dat de volledige voorzijde van de smartphone beslaat.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi noemt het beeldscherm in de Xiaomi Mi Mix 2S 'randloos 3.0' omdat het beeldscherm van het toestel aan alle vier de zijden tot aan de rand van het toestel loopt. Hierdoor is eigenlijk geen ruimte meer voor de front-camera. Dit heeft Xiaomi opgelost door in de rechter bovenhoek een kleine uitsparing te maken in het beeldscherm.

De Xiaomi Mi Mix S2 belooft qua specificaties een high-end smartphone te worden. Niet alleen vanwege het bijzondere beeldscherm, maar vooral ook vanwege de gebruikte processor. Het toestel wordt naar verluidt aangedreven door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 845 processor en zou over 8 GB werkgeheugen beschikken. Verder heeft het toestel naar verluidt tot 256 GB aan interne opslagcapaciteit aan boord. Ook wordt gesproken over een dubbele 12-megapixelcamera aan de achterzijde van het toestel.

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer deze Xiaomi Mi Mix 2S gepresenteerd zal gaan worden. Samsung heeft naar verluidt een claim gelegd op de eerste productiebatches van de Snapdragon 845 processor, waardoor andere smartphone fabrikanten pas in het tweede kwartaal kunnen gaan komen met toestellen die door deze processor worden aangedreven. De kans bestaat wel dat Xiaomi prototypes van de Mi Mix 2S al tijdens het aankomende Mobile World Congress eind deze maand gaat tonen.

Via
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie