Honderdduizenden Snapchat gebruikers zijn niet te spreken over nieuwe interface

Honderdduizenden Snapchat gebruikers zijn niet te spreken over nieuwe interface

14-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Messaging


Het onder jongeren zeer populaire Snapchat heeft vorige week een grote update doorgevoerd waarin de interface van de app flink op de schop is gegaan. De wijzigingen worden fors bekritiseerd en een petitie om de wijzigingen ongedaan te krijgen is al honderdduizenden keren ondertekend.

Snap, het bedrijf achter de populaire app Snapchat, kondigde vorig jaar november tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers aan dat het bedrijf de interface van de app zou gaan verbeteren en vereenvoudigen. De update voor Snapchat met daarin de nieuwe interface is sinds vorige week beschikbaar.

De nieuwe interface valt bij veel gebruikers niet bepaald in goede aarde. Er is zelfs al een petitie gestart waarin Snap wordt opgeroepen de wijzigingen ongedaan te maken. De petitie is op het moment van schrijven van dit artikel al bijna 850.000 keer ondertekend.

Snapchat heeft al laten weten dat de update en de wijziging in de interface niet ongedaan gemaakt gaan worden. Volgens Snapchat gaat het om een grote wijziging, waar bestaande gebruikers uiteraard zullen moeten wennen. Snapchat hoopt dat zodra gebruikers aan de nieuwe interface zijn gewend ze er de voordelen van in gaan zien.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie