'Apple iPhone 8 en 8 Plus worden opgevolgd door iPhones met randloos beeldscherm'

'Apple iPhone 8 en 8 Plus worden opgevolgd door iPhones met randloos beeldscherm'

15-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


De huidige Apple iPhone 8 en Apple iPhone 8 Plus hebben beide nog een traditionele vormgeving en beeldscherm. Uit nieuwe informatie blijkt dat de aankomende Apple iPhone 8S en iPhone 8S Plus een randloos beeldscherm gaan krijgen zoals de huidige iPhone X.

Volgens de vooraanstaande analist Ming Chi Kuo zal Apple ook dit jaar weer met drie iPhone modellen gaan komen, zo bericht MacRumors. Apple komt met een opvolger voor de huidige Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus en een opvolger voor de iPhone X.

De opvolgers voor de huidige iPhone 8 en 8 Plus krijgen net als de huidige iPhone X een randloos beeldscherm. Het beeldscherm van de opvolger voor de iPhone 8 wordt 6,1 inch groot, de opvolger voor de iPhone 8 Plus krijgt naar verluidt een beeldscherm van 6,5 inch.

Randloos LCD beeldscherm

Om de prijs van de toestellen te drukken zou Apple van plan zijn om de opvolgers voor de iPhone 8 en 8 Plus te voorzien van een randloos LCD beeldscherm met bovenin een uitsparing voor de luidspreker en camera. De opvolger voor de iPhone X krijgt - net als de huidige iPhone X - een duurder OLED beeldscherm. De opvolger voor de iPhone X krijgt naar verluidt wederom een beeldscherm van 5,8 inch en wordt daarmee het kleinste iPhone model.

De prijzen voor de opvolgers voor de Apple iPhone 8 en 8 Plus zouden ongeveer op hetzelfde niveau komen te liggen als de huidige iPhone 8 en 8 Plus, voorspelt Kuo.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie