HTC heeft Desire 12 klaar staan voor introductie

20-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  MWC 2018


Hoewel HTC komende week op het Mobile World Congress in Barcelona geen introductie op de agenda lijkt te hebben staan, is er in het geruchtencircuit nu toch een toestel van HTC opgedoken dat hoogstwaarschijnlijk op korte termijn gepresenteerd zal gaan worden.

In het geruchtencircuit is een foto opgedoken van een verpakking van de HTC Desire 12, een nieuw toestel van HTC die nog gepresenteerd moet gaan worden. Vermoedelijk zal HTC het toestel zonder al te veel bombarie gaan presenteren middels een persbericht vlak voor-, tijdens of wellicht net ná het Mobile World Congress in Barcelona.

Verkoopverpakking onthult diverse specificaties aankomende HTC Desire 12
Verkoopverpakking onthult diverse specificaties aankomende HTC Desire 12

Heel bijzonder is de HTC Desire 12 niet. Het toestel is bedoeld voor het entry-level segment. Volgens de informatie die op de verkoop verpakking afgebeeld staat heeft de HTC Desire 12 een 5,5 inch groot beeldscherm met een HD+ beeldschermresolutie (720 x 1.440 pixels). Dit wijst erop dat het beeldscherm een 18:9 beeldverhouding heeft en derhalve mogelijk dunne schermranden zal hebben.

Eenvoudige processor

Onder de motorkap draait een eenvoudige quad-core processor van MediaTek. Daarbij beschikt de Desire 12 over 3 GB aan werkgeheugen en (waarschijnlijk) 16 GB aan opslagcapaciteit. Het geheugen is uitbreidbaar middels Micro SD geheugenkaarten van maximaal 2 terabyte.

Op cameragebied zal de HTC Desire 12 uitgevoerd zijn met een 12-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixel frontcamera. Verder is bekend dat het toestel een 2.730 mAh accu heeft en beschikt over dual-sim ondersteuning voor twee nano simkaarten.

Introductie

Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer de HTC Desire 12 precies gepresenteerd zal gaan worden. Waarschijnlijk zal HTC het toestel ergens in de komende weken gaan introduceren. Verwacht wordt dat het toestel een verkoopprijs van ongeveer 350 euro zal gaan krijgen. Of het toestel ook in Europa en de Benelux zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie