Samsung Galaxy S9 en S9+ verbreken vooralsnog geen records in voorverkoop

07-03-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Toestellen


De gloednieuwe Samsung Galaxy S9 en Gaalxy S9+ zijn direct na hun aankondiging op 25 februari nagenoeg wereldwijd in de voorverkoop gegaan. In tegenstelling tot vorig jaar lijken er vooralsnog geen records gebroken te worden met de voorverkoop van beide toestellen.

Volgens het Zuid Koreaanse persbureau Yonhap meldt dat de voorverkoop van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ in Zuid Korea nog niet voldoet aan de verwachtingen. Samsung zou er vanuit gegaan zijn dat de nieuwe Galaxy S9 en Galaxy S9+ ook in de voorverkoop al verkooprecords zou gaan breken. Volgens Yonhap is dat tot op heden uitgebleven.

Samsung Galaxy S9 (links) en Samsung Galaxy S9+ (rechts)
Samsung Galaxy S9 (links) en Samsung Galaxy S9+ (rechts)

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zouden in de voorverkoop ongeveer even vaak besteld worden als de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ vorig jaar. Bronnen houden zelfs een slag om de arm en stellen dat de voorverkoop wellicht zelfs iets minder hard loopt dan vorig jaar.

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ werden anderhalve week geleden in Barcelona voorafgaand aan het Mobile World Congress gepresenteerd. Qua vormgeving en functionaliteit zijn beide toestellen vooral 'evolutionair' aan de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Veel media bekritiseerde de nieuwe toestellen vanwege de hogere verkoopprijzen en de beperkte verschillen en verbeteringen ten opzichte van de Galaxy S8 en Galaxy S8+.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie