Nieuw voicemailsysteem KPN mist terugbel-optie

Nieuw voicemailsysteem KPN mist terugbel-optie

09-03-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


KPN heeft eind vorig jaar een nieuw voicemail systeem in gebruik genomen. Vooral gebruikers van Apple iPhones klagen over dit nieuwe voicemail systeem omdat er niet meer vanuit het voicemail systeem teruggebeld kan worden.

Voorheen konden klanten van KPN vanuit het voicemail systeem direct bellen naar degene die een bericht had achtergelaten. Sinds eind vorig jaar is deze optie verdwenen omdat KPN een nieuw voicemail systeem in gebruik heeft genomen. De Telegraaf schrijft dat KPN al veel klachten heeft gehad over het ontbreken van deze optie.

Het zijn volgens de Telegraaf vooral gebruikers van iPhones die klagen. Voor Android toestellen biedt KPN sinds de ingebruikname van haar nieuwe voicemailsysteem een zogenaamde Visual Voicemail app waarmee KPN klanten direct op hun smartphone voicemailberichten kunnen openen, doorspoelen, terugspoelen en bellers die een bericht hebben achtergelaten terug kunnen bellen.

Volgens KPN is het uiteindelijk de bedoeling dat er ook Visual Voicemail ondersteuning gaat komen voor iPhone gebruikers. KPN erkent dat het voor iPhones gebruiker tot die tijd behelpen zal blijven. Wanneer bij KPN Visual Voicemail voor de iPhone verschijnt is nog niet duidelijk.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie