Samsung Canada publiceert ook een Android 8.0 Oreo update roadmap

Samsung Canada publiceert ook een Android 8.0 Oreo update roadmap

13-03-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


In navolging van Samsung Turkije heeft ook Samsung Canada een update roadmap gepubliceerd met informatie over welke toestellen dit jaar een update naar Android 8.0 Oreo kunnen verwachten. De update roadmap van Samsung Canada is uitgebreider dan de de update roadmap die Samsung Turkije eerder al publiceerde.

In de komende maanden gaat Samsung een groot aantal eerder uitgebrachte smartphones voorzien van een update naar Android 8.0 Oreo. De Turkse afdeling van Samsung heeft eerder deze maand al een globale agenda gepubliceerd waarmee Samsung een indicatie afgeeft wanneer de Android 8.0 Oreo update verwacht kan worden voor ieder van de toestellen.

De data die de Turkse afdeling van Samsung communiceerde zijn gericht op de Turkse markt. Dit betekent dat de Android 8.0 Oreo updates voor de betreffende toestellen in Europa en de Benelux op een ander moment kunnen verschijnen. Wel geeft de update van Samsung Turkije een indicatie rondom welke periode de updates ook voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de betreffende toestellen verwacht kunnen worden.

Update roadmap Samsung Canada

Bovenop de update roadmap die door Samsung Turkije is gepubliceerd, heeft nu ook Samsung Canada een agenda gepubliceerd met indicaties wanneer de Android 8.0 Oreo update voor specifieke toestellen verwacht kunnen worden. De agenda van Samsung Canada bevat meer toestellen dan de update roadmap van Samsung Turkije. Hier zitten ook specifieke Canadese modellen tusse

Update roadmap

Volgens Samsung Canada zal de Samsung Galaxy Note 8 het volgende toestel zijn die de Android 8.0 Oreo update gaat ontvangen. In Canada wordt deze update op of rond 28 maart verwacht. De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy A5 (2017) en Samsung Galaxy Tab S3 kunnen de Android 8.0 Oreo update ergens in het tweede kwartaal verwachten.

Samsung Canada maakt daarnaast ook melding van de Samsung Galaxy Xcover 4, Samsung Galaxy A8 (2018), Samsung Gaalxy J3 (2017), Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2017), Samsung Galaxy Tab Active 2 en Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016). Deze apparaten zullen in het najaar van 2018 een update naar Android 8.0 Oreo ontvangen.

Marge

De gecommuniceerde data gelden voor Canada. Naar verwachting zal de Android 8.0 Oreo update voor de genoemde toestellen in Europa en de Benelux ook omstreeks die data verschijnen, met een marge van circa twee weken ervoor of erna.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie