Sony start met uitrol Android 8.0 Oreo update naar Sony Xperia X en Xperia X Compact

13-03-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Sony is vandaag in de Benelux begonnen met de uitrol van de Android 8.0 Oreo update naar de Sony Xperia X en Xperia X Compact uit 2016.

Zoals al eerder werd aangekondigd, is Sony begonnen met de uitrol van de Android 8.0 Oreo update voor de Sony Xperia X en de Sony Xperia X Compact uit 2016, zo meldt XperiaBlog. De update is vandaag ook al op toestellen in de Benelux gesignaleerd. Sony is één van de weinige smartphone fabrikanten die ook actief toestellen uit 2016 voorziet van een update naar Android 8.0 Oreo.

Sony Xperia X
Sony Xperia X

De focus bij deze update ligt op de 'upgrade' naar Android 8.0 Oreo. Sony heeft nog wel enkele kleine aanvullingen gedaan in de vorm van 'Reminders', 'Xperia Actions', 'App Shortcuts', 'Smart Text Selection' en 'Autofill', maar grote nieuwe functies zijn niet aan de update toegevoegd. 

Ondanks dat Sony met haar update voor de Xperia X en X Compact vooral de focus legt op Android 8.0 Oreo, is de update met een formaat van bijna 1,2 GB toch behoorlijk groot. Om die reden wordt geadviseerd de update - zodra deze beschikbaar is - te downloaden over een Wi-Fi verbinding.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie