BlackBerry bevestigt komst BlackBerry KEY2 - introductie op 7 juni

14-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


BlackBerry heeft afgelopen weekend bevestigd dat er een nieuwe BlackBerry smarpthone op komst is. Op 7 juni zal BlackBerry in New York de BlackBerry KEY2 gaan presenteren.

BlackBerry heeft via Twitter bekend gemaakt dat het bedrijf op 7 juni de BlackBerry KEY2 zal gaan presenteren. De BlackBerry KEY2 wordt de opvolger voor de BlackBerry KEYone van vorig jaar. De komst van de BlackBerry KEY2 is geen grote verrassing. Eind april lekte al afbeeldingen van het toestel uit en GSMArena heeft dit weekend diverse specificaties met de wereld gedeeld.

TCL en BlackBerry onthullen op 7 juni de BlackBerry KEY2
TCL en BlackBerry onthullen op 7 juni de BlackBerry KEY2

Qua vormgeving en specificaties heeft de BlackBerry KEY2 veel overeenkomsten met haar voorganger, al lijkt er wel wat aangepast te zijn in de configuratie van het toetsenbord. Er is een extra knop in het toetsenbord verschenen waarvan de functie nog niet duidelijk is.

Specificaties BlackBerry KEY2

De BlackBerry KEY2 krijgt een 4,5 inch groot beeldscherm met een resolutie van 1.080 x 1.620 pixels. Onder de motorkap van het toestel draait de Qualcomm Snapdragon 660 processor. Dit is een octa-core processor opgebouwd uit een 2,2 GHz quad-core processor en een 1,8 GHz quad-core processor. Op cameragebied zal de BlackBerry KEY2 uitgevoerd zijn met een dubbele camera opgebouwd uit een 12- en een 8-megapixelcamera.

De BlackBerry KEY2 wordt op 7 juni in New York gepresenteerd. De introductie vindt om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie