LG G7 ThinQ vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland

04-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


LG heeft de eerste voorraden van de LG G7 ThinQ - het nieuwe paradepaardje van LG - uitgeleverd aan Nederlandse- en Belgische distributeurs en winkels. Dat betekent dat de nieuwe flagship smartphone van LG vanaf deze week verkrijgbaar is in de Benelux.

De LG G7 ThinQ is qua specificaties en vormgeving weer helemaal geactualiseerd en voldoet aan de trends van 2018. Zo is het toestel voorzien van een 6,1 inch groot beeldscherm dat nagenoeg de gehele voorzijde van het toestel beslaat. Om ruimte te maken voor de frontcamera, speaker en sensoren is bovenin het beeldscherm een uitsparing gemaakt (zogenaamde 'top notch'). Het beeldscherm kent een zeer hoge beeldschermresolutie van 1.440 x 3.120 pixels). Het toestel is stof- en waterdicht.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Zoals van een paradepaardje verwacht mag worden, wordt de nieuwe LG G7 ThinQ aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is momenteel de snelste smartphone processor op de markt. Daarbij beschikt het toestel over 4 GB werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagcapaciteit.

Dubbele camera met groothoeklens

Op cameragebied is de LG G7 ThinQ aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele 16-megapixelcamera, waarvan één camera is voorzien van een groothoeklens. Aan de voorzijde beschikt het toestel over een 8-megapixel camera, eveneens uitgevoerd met een groothoeklens.

Hoogwaardige audiokwaliteit

LG gaat met de LG G7 ThinQ voor een ongeëvenaarde entertainment ervaring. Het toestel is uitgevoerd met een Hi-Fi Quad DAC, zodat het toestel audio in zeer hoge kwaliteit kan uitvoeren naar stereo installaties en geschikte headsets. Daarnaast beschikt het toestel over DTS:X 3D Surround Sound.

AI en Google Assitant

De naam 'ThinQ' dankt het toestel aan het vermogen om zichzelf aan te passen aan haar gebruiker. Een combinatie van Artificial Intelligence (AI) en Google Assistant zorgen ervoor dat de LG G7 ThinQ 'voorspellende gaven' heeft en weet wat de gebruiker wil gaan doen. De LG G7 ThinQ is daarnaast voorzien van een fysieke toets waarmee de Google Assistant geactiveerd kan worden.

Prijs en beschikbaarheid

De LG G7 ThinQ ligt vanaf deze week in de Benelux in de winkels en heeft een verkoopadviesprijs van ga799 euro. Het toestel verschijnt in vier kleuren op de markt: New Platinum Gray, New Aurora Black en New Moroccan Blue. Meer informatie en alle specificaties van de LG G7 ThinQ zijn verzameld op onze uitgebreide LG G7 ThinQ overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie