Samsung Galaxy Note 9 komt in excentrieke kleurcombinaties

13-07-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft reeds bekend gemaakt dat het bedrijf de Samsung Galaxy Note 9 op 8 augustus in New York zal gaan presenteren. Nieuwe uitgelekte beelden bevestigen dat Samsung opvallende en excentrieke kleurcombinaties gaat gebruiken voor het nieuwe paradepaardje.

Al maanden wordt geroddeld en gespeculeerd over de komst van de Samsung Galaxy Note 9. Eind juni heeft Samsung al bevestigd dat het toestel op 8 augustus in New York gepresenteerd zal gaan worden.

Promotie afbeelding toont aankomende Samsung Galaxy Note 9 in een excentrieke kleurcombinatie
Promotie afbeelding toont aankomende Samsung Galaxy Note 9 in een excentrieke kleurcombinatie

Aangezien de introductiedatum steeds dichter bij komt, neemt het aantal geruchten en het aantal details dat uitlekt momenteel zienderogen toe. Het jongste voorbeeld daarvan is een promotie-afbeelding van de Samsung Galaxy Note 9 die is uitgelekt.

Excentrieke kleurcombinaties

Er gingen al langer geruchten dat Samsung de Galaxy Note 9 zou gaan uitbrengen in opvallende kleurcombinaties. De promotie afbeelding laat echter zien dat Samsung daar zelfs verder in doorschiet dan eerder werd verwacht. De promotie afbeelding laat namelijk een blauwe Galaxy Note 9 zien met een gele stylus. Dit is een zeer sterk kleurcontrast en kan zelfs gewaagd genoemd worden.

Afbeelding bevestigt veel details

De uitgelekte promotie afbeelding bevestigt veel zaken die we eigenlijk al wisten. De afbeelding laat zien dat de Galaxy Note 9 aan de achterzijde een dubbele camera heeft en dat de vingerafdruksensor (net als bij de Galaxy S9 en Galaxy S9+) dit keer onder de camera is gepositioneerd. Bij de Galaxy Note 8 zat de vingerafdruksensor naast de camera, waardoor de cameralens vies werd door vingerafdrukken.

De afbeelding laat verder zien dat de Galaxy Note 9 'gewoon' over een 3,5 mm audio aansluiting beschikt. Hoewel deze nog steeds door veel mensen gewaardeerd worden, stoppen steeds meer smartphone fabrikanten met het gebruik van dergelijke aansluitingen.

Voor wie gevoelig is voor symetrie is er nog wat vreemds zichtbaar aan de onderzijde van de Galaxy Note 9. De onderzijde van het toestel is qua poorten en uitsparingen verre van symetrisch en oogt zelfs wat rommelig.

Meer van hetzelfde

De rest van de vormgeving van de Samsung Galaxy Note 9 belooft meer van hetzelfde te worden. Net als de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ bijna niet te onderscheiden zijn van de Galaxy S8 en Galaxy S8+, zal de nieuwe Galaxy Note 9 naast een Galaxy Note 8 van vorig jaar ook bijna niet herkenbaar zijn.

Specificaties Samsung Galaxy Note 9

De specificaties van de Galaxy Note 9 beloven evolutionair te ontwikkelen ten opzichte van de Galaxy Note 8. Verwacht wordt dat het beeldscherm enkele millimeters groter zal zijn met een diagonaal van 6,4 inch. Het toestel wordt hoogstwaarschijnlijk aangedreven door de Exynos 9810 processor en beschikt over 6 of wellicht zelfs 8 GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde zal het toestel uitgevoerd zijn met een dubbele 12-megapixelcamera en aan de voorzijde heeft de Note 9 waarschijnlijk een 8-megapixel frontcamera. Tot slot wordt een 4.000 mAh accu verwacht. 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie