Namen aankomende nieuwe Apple iPhones bekend

Namen aankomende nieuwe Apple iPhones bekend

10-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Volgende week presenteert Apple haar nieuwe generatie iPhones. Er komen twee opvolgers voor de huidige Apple iPhone X en één opvolger voor de huidige iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Volgens nieuwe informatie gaan de drie nieuwe toestellen luisteren naar de namen 'iPhone Xs' en 'iPhone Xs Plus' en 'iPhone Xc'.

Al weken wordt gespeculeerd wat de nieuwe namen van de komende Apple iPhones gaan worden. Als de jongste geruchten kloppen zijn de namen vrij voorspelbaar.. In het verleden plakte Apple vaker de letter 's' achter de modelnaam op het moment dat het ging om een 'tussenmodel'. Dit gebeurde onder andere bij de iPhone 3S, iPhone 4S, iPhone 5S en iPhone 6S. Dit lijkt dit jaar ook te gaan gebeuren bij de Apple iPhone X.

Sinds de Apple iPhone 6 uit 2014 voert Apple ieder jaar twee iPhone modellen, een normaal model en een 'Plus' model, die naast haar grotere formaat meestal ook wat extra functies of hardware heeft. Volgens de jongste geruchten komt Apple dit jaar met de Apple iPhone Xs en de Apple iPhone Xs Plus. Overigens wordt ook gespeculeerd dat het grotere model de naam 'Apple iPhone Xs Max' zou dragen.

Naast de veronderstelde Apple iPhone Xs en iPhone Xs Max, gaat Apple volgende week waarschijnlijk ook nog een derde iPhone model presenteren. Dit wordt min of meer de opvolger voor de huidige Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Dit toestel gaat waarschijnlijk luisteren naar de Apple iPhone Xc. Eerder gebruikte Apple de letter 'c' ook al voor een budget-model. Het lijkt er namelijk op dat het derde model iPhone een 'budget model' gaat worden. De veronderstelde iPhone Xc heeft dezelfde vormgeving als de iPhone Xs en iPhone Xs Pro, maar heeft in plaats van een OLED beeldscherm een LCD beeldscherm van 6,1 inch.




Laatste Nieuws



0 Reacties
Geef je reactie