Introductie nieuwe iPhones ook te volgen via Twitter

Introductie nieuwe iPhones ook te volgen via Twitter

12-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Voor het eerst in de geschiedenis van Apple, gaat het bedrijf haar introductie ook buiten haar eigen platform 'uitzenden'. Geïnteresseerden kunnen de introductie van de nieuwe Apple iPhones vanavond ook via Twitter volgen.

Tot op heden was het alleen mogelijk om live-streams van Apple introducties te volgen via apparaten- of browsers van Apple. Daar komt vanavond verandering in. Apple heeft namelijk bekend gemaakt dat de iPhone introductie van vanavond ook live uitgezonden zal worden via Twitter.

Om de iPhone introductie te kunnen volgen, moeten mensen met een Twitter account vooraf eerst een Tweet van Apple liken. Daarna is het mogelijk om de livestream via Twitter te volgen.

Verwachtingen

Vanavond vindt in Cupertino (Verenigde Staten) de jaarlijkste iPhone introductie plaats. Apple komt hoogstwaarschijnlijk met drie nieuwe iPhone modellen: de Apple iPhone Xc, Appel iPhone Xs en Apple iPhone Xs Plus. Alle drie de toestellen kennen een vergelijkbare vormgeving als de huidige Apple iPhone X, waarbij de Xs en Xs Plus beide over een OLED beeldscherm zullen beschikken.

De drie toestellen verschillen van formaat. De Apple iPhone Xs als opvolger voor de huidige iPhone X behoud haar 5,8 inch beeldscherm, de Apple iPhone Xc heeft naar verluidt een 6,1 inch beeldscherm en de iPhone Xs Plus een 6,5 inch beeldscherm.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie