Hoge resolutie beelden tonen voortijdig aankomende Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL

24-09-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Google gaat op 9 oktober vrijwel zeker de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL smartphones presenteren. Afgelopen weekend zijn nieuwe beelden uitgelekt waarop beide toestellen in hoog detail zichtbaar zijn.

Al maanden gaan geruchten over de aankomende Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Onlangs heeft Google door laten schemeren dat de Pixel 3 smartphones op 9 oktober gepresenteerd zullen gaan worden in New York. Vooruitlopend op de officiële introductie heeft tech-insider Evan Blass nu de eerste hoge resolutie renders van beide toestellen laten uitlekken.

Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL

Er is afgelopen maanden al behoorlijk veel informatie uitgelekt over de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Volgens de geruchten en uitgelekte gegevens wordt de Google Pixel 3 een toestel met een 'normaal' 18:9 beeldscherm, de Google Pixel 3 XL heeft en 19:9 beeldscherm en heeft bovenin een zogenaamde 'notch' (uitsparing). Deze details worden door bovenstaande renders bevestigd.

Eerder is gebleken dat de Google Pixel 3 een beeldscherm van 5,3 inch heeft. De Google Pixel 3 XL heeft een beeldscherm van 6,2 inch. Ook wordt gemeld dat beide toestellen aangedreven worden door de Qualcomm Snapdragon 710 processor, een nieuwe processor die nog door Qualcomm gepresenteerd moet gaan worden.

Dubbele camera voor beide Google Pixel 3 smartphones

Boven het beeldscherm van de Google Pixel 3 en in de notch van de Google Pixel 3 XL zijn vele uitsparingen te vinden. Het lijkt erop dat beide toestellen een dubbele front-camera gaan krijgen. Verder zijn uitsparingen zichtbaar voor de luidspreker en sensoren.

Front-facing speaker

Onder het beeldscherm is bij beide toestellen ook nog een opmerkelijke uitsparing zichtbaar. Mogelijk gaat het hier om een uitsparing voor een tweede front-facing speaker. De uitsparing is te smal voor bijvoorbeeld een vingerafdruksensor die vermoedelijk aan de achterzijde van de toestellen geplaatst is.

De Google Pixel 3 en Pixel 3 XL zullen hoogstwaarschijnlijk op 9 oktober gepresenteerd gaan worden. Google gebruikte hetzelfde introductie evenement vorig jaar ook voor de introductie van andere Google producten zoals de Google Home speaker en Pixel Books.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie