LG bevestigt te werken aan een vouwbare smartphone

LG bevestigt te werken aan een vouwbare smartphone

05-10-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


In navolging van Samsung en Huawei, heeft nu ook LG bevestigd dat het bedrijf werkt aan een vouwbare smartphone. Wanneer het toestel gepresenteerd zal gaan worden is nog niet duidelijk.

In de marge van de introductie van de LG V40 ThinQ heeft LG topman Hwang Jeong-hwan bevestigd dat LG werkt aan een opvouwbare smartphone, zo citeert het Koreaanse persbureau Yonhap. LG zou niet uit zijn om de primeur om als eerste een opvouwbare smartphone uit te brengen. Het toestel wat LG wil gaan presenteren moet 'toegevoegde waarde' hebben voor de eindgebruiker.

Met de uitspraken bevestigt LG als derde smartphone fabrikant te werken aan vouwbare smartphones. Van Samsung is bekend dat het bedrijf al jaren werkt aan vouwbare smartphones. De introductie van de eerste vouwbare smartphone wordt in november van dit jaar verwacht.

Huawei liet onlangs ook doorschemeren aan een vouwbare smartphone te werken. Het toestel van Huawei verschijnt waarschijnlijk pas medio 2019. Wanneer het toestel van LG gaat verschijnen is momenteel nog niet duidelijk.

LG heeft verder geen details gegeven over het vouwbare toestel waar het bedrijf aan werkt. Daarmee zijn specificaties vooralsnog onduidelijk.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie