Apple erkent touchscreen problemen iPhone X en komt met reparatieprogramma

12-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Een bovengemiddeld aantal gebruikers van de Apple iPhone X uit 2017 heeft de afgelopen tijd te maken gekregen met touchscreen problemen. Apple erkent de problemen nu en is gestart met een reparatieprogramma.

De afgelopen tijd zijn er opvallend veel klachten gemeld rondom de aanraakgevoeligheid van het touchscreen in de Apple iPhone X. Gebruikers van dit toestel die met deze problemen zijn geconfronteerd melden dat het beeldscherm of delen van het beeldscherm niet of niet goed reageren op aanraking.

Apple iPhone X
Apple iPhone X

Apple heeft de problemen nu officiëel erkend en is met een reparatieprogramma gestart. Alle gebruikers van de Apple iPhone X die met deze problemen zijn geconfronteerd, kunnen het beeldscherm gratis laten repareren door het toestel naar een Apple Store te brengen.

Het reparatieprogramma werd afgelopen vrijdag avond bekend gemaakt. Naast een reparatieprogramma voor de iPhone X startte Apple gelijktijdig ook een reparatieprogramma voor de SSD schijf in de 13 inch grote Macbook Pro zonder touchbar. Door een fout kan de SSD schijf van 128 of 256 GB gegevens verliezen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie