Aldi komt volgende week met de Sony Xperia XA1 Plus voor 189 euro

22-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Supermarktketen Aldi komt volgende week donderdag, 29 november, weer met een goede smartphone aanbieding. De discounter legt op die dag de Sony Xperia XA1 in de schappen voor een losse verkoopprijs van 189 euro. Dit toestel had oorspronkelijk een introductieprijs van 349 euro.

Sony introduceerde vorig jaar zomer de Sony Xperia XA1 Plus. De Xperia XA1 Plus is een middenklasse smartphone met behoorlijk goede specificaties. Hoewel de smartphone nu al een jaartje op de markt is, is de Xperia XA1 Plus zeker niet verouderd. Iedereen die een goede smartphone zoekt met deugdelijke specificaties kan volgende week donderdag met een gerust hart zijn slag slaan bij Aldi. De verkoopprijs die Aldi rekent voor de Xperia XA1 Plus ligt behoorlijk ver onder de huidige gemiddelde verkoopprijs van 250 euro.

Sony Xperia XA1 Plus
Sony Xperia XA1 Plus

De Sony Xperia XA1 Plus is een smartphone met een gemiddeld formaat. Het beeldscherm is 5,5 inch groot. Daarbij draait het toestel op de MediaTek Helio P20 processor. Dit is een 2,3 GHz octa-core processor. De Sony Xperia XA1 Plus heeft 4 GB werkgeheugen en beschikt over 32 GB aan interne opslagcapaciteit en uiteraard ook een Micro SD geheugenkaartslot.

Indrukwekkende camera's

Op cameragebied is de Sony Xperia XA1 Plus uitgevoerd met een 23-megapixel Sony camera met Exmor-RS for Mobile camera aan de achterzijde. De Sony Xperia XA1 Plus heeft daarnaast een 8-megapixel frontcamera. De Sony Xperia XA1 Plus heeft een behoorlijk krachtige 3.430 mAh accu en draait direct uit de doos op Android 7.0 Nougat.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia XA1 Plus ligt volgende week donderdag, 29 november, bij Aldi in de schappen voor slechts 189 euro. De oorspronkelijke introductieprijs bedroeg vorig jaar 349 euro en de gemiddelde verkoopprijs op dit moment is 250 euro. Daarmee heeft Aldi weer een goede deal te pakken. Meer informatie en alle specificaties van de Sony Xperia XA1 Plus zijn verzameld op onze uitgebreide Sony Xperia XA1 Plus overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie