Gebruikers Samsung Galaxy Note 9 melden cameraproblemen

23-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Diverse vooral Amerikaanse gebruikers van de Samsung Galaxy Note 9 melden problemen met de camera in het toestel. Het lijkt erop dat de problemen zich niet in Europa en de Benelux voordoen.

Steeds meer gebruikers van de Samsung Galaxy Note 9 maken melding van problemen met de camera van het toestel, zo meldt SamMobile. Tijdens het gebruik zou de camera bij veel gebruikers van het toestel vastlopen.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Volgens SamMobile lijken de problemen alleen voor te komen bij het Galaxy Note 9 model die draait op de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Deze uitvoeringen worden niet in Europa en de Benelux verkocht. Europese modellen van de Galaxy Note 9 draaien op de Exynos 9 processor van Samsung.

De Samsung Galaxy Note 9 is uitgevoerd met een dubbele camera aan de achterzijde
De Samsung Galaxy Note 9 is uitgevoerd met een dubbele camera aan de achterzijde

Samsung zou volgens SamMobile al wel kennis genomen hebben van de problemen en werken aan een oplossing. Dat suggereert dat de problemen softwarematig van aard zijn en waarschijnlijk met een software update verholpen kunnen worden.

Het is niet de eerste keer dat high-end Samsung smartphones kampen met cameraproblemen. Vorig jaar meldde veel gebruikers van de Samsung Galaxy S8 problemen met de camera. Bij de Galaxy S8 bleek de camera af en toe niet scherp te stellen. Met de vinger tikken op de camerasensor is en was de enige oplossing om deze problemen op te lossen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie