Samsung presenteert witte uitvoering van Galaxy Note 9

27-11-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft officieel een witte uitvoering van de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd. De introductie vond plaats in Taiwan, vooralsnog alleen voor de Taiwanese markt. De kans is echter groot dat de witte uitvoering ook in Europa en de Benelux uitgebracht zal gaan worden.

De in augustus geïntroduceerde Samsung Galaxy Note 9 komt mogelijk binnenkort in een vijfde kleur beschikbaar. In Taiwan heeft Samsung namelijk een witte uitvoering van de Galaxy Note 9 gepresenteerd. Vooralsnog heeft Samsung enkel bevestigd dat de witte uitvoering van de Galaxy Note 9 in Taiwan op de markt zal komen, maar het ligt voor de hand dat in de komende weken meerdere landen zullen gaan volgen.

Samsung Galaxy Note 9 in het wit
Samsung Galaxy Note 9 in het wit

Samsung presenteerde de Samsung Galaxy Note 9 in augustus in vier kleuren: Copper, Lavender Purple, Blauw met een gele S Pen en de klassieke Midnight Black uitvoering. Begin deze maand lekte al beelden uit van de witte Galaxy Note 9.

Dat er een nieuwe kleur van de Galaxy Note 9 gepresenteerd gaat worden is niet vreemd. Samsung past deze strategie bijna altijd toe om de verkoop van een bepaald model smartphone nog een extra boost te geven. Vorig jaar bracht Samsung bijvoorbeeld een speciale versie van de Galaxy Note 8 uit rondom de Olympische winterspelen.

Qua specificaties, materialen en vormgeving wijkt de witte uitvoering van de Galaxy Note 9 niet af van de andere kleurstellingen van het toestel. Met de witte uitvoering speelt Samsung in op het winterseizoen. Het uitbrengen van een extra kleur is meestal een goede manier om de verkopen van een smartphone nog even aan te wakkeren.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie