Gebruikers LG G7 ThinQ rapporteren bootloop-problemen na update

03-12-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Diverse gebruikers van de LG G7 ThinQ rapporteren problemen met hun toestel sinds de meest recente update. Door een probleem in de update zijn diverse toestellen in een zogenaamde 'bootloop' terecht gekomen, waardoor de toestellen zichzelf blijven herstarten.

Sinds de meest recente update voor de LG G7 ThinQ, die nu enkele dagen wordt uitgerold melden steeds meer gebruikers dat het paradepaardje van dit jaar, problemen vertoont. Op een zeker moment herstart de LG G7 ThinQ zichzelf. Zodra dit probleem optreedt, neemt de frequentie van herstarten steeds verder toe tot het moment dat de LG G7 ThinQ onbruikbaar wordt doordat het toestel zich aanhoudend opnieuw blijft opstarten.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

LG erkent problemen

LG heeft bevestigd dat het bedrijf bekend is met meldingen over deze zogenaamde 'bootloop problemen' en stelt de problemen in onderzoek te hebben. Hoewel nog niet door LG bevestigd, lijken de problemen verband te houden met de meest recente update die LG sinds enkele dagen uitrolt. 

Het is niet de eerste keer dat toestellen van LG geplaagd worden door bootloop problemen, Eerder kwamen vergelijkbare problemen voor bij onder andere de LG G4, LG V20, LG G5 en de LG Nexus 5X.

Via: Tweakers
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie