Samsung start uitrol Android 9.0 Pie voor Galaxy Note 9

07-01-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung is in Duitsland gestart met de uitrol van de langverwachte Android 9.0 Pie update voor de Samsung Galaxy Note 9.

De nieuwste Android versie, Android 9.0 Pie, werd in augustus 2018 door Google vrijgegeven. Sindsdien hebben al diverse smartphone fabrikanten updates uitgebracht voor bestaande smartphones naar deze nieuwste versie van Android. Samsung is traditioneel wat later omdat de software die bijgewerkt moet worden behoorlijk omvangrijk is. Voor gebruikers van de Samsung Galaxy Note 9 lijkt het er nu op dat de Android 9.0 Pie update nu spoedig zal gaan arriveren.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Samsung is in Duitsland gestart met de uitrol van de Android 9.0 Pie update voor de Samsung Galaxy Note 9. Hieruit kan opgemaakt worden dat de update waarschijnlijk binnen enkele weken ook voor Nederlandse gebruikers van het toestel beschikbaar zal gaan komen.

De Samsung Galaxy Note 9 werd in augustus 2018 gepresenteerd, twee dagen nadat Google Android 9.0 Pie vrijgaf. Omdat Android 9.0 Pie pas zo kort voor de introductie van de Galaxy Note 9 beschikbaar was, heeft Samsung de Note 9 nog van Android 8.1 Oreo voorzien met de belofte dat er een update naar Android 9.0 Pie zou komen voor het toestel.

De Samsung Galaxy Note 9 is het meest uitgebreide toestel van Samsung tot nu toe. De smartphone kostte daardoor bij introductie 999 euro, maar is in het afgelopen jaar al behoorlijk in prijs gedaald. Meer informatie en alle specificaties over de Samsung Galaxy Note 9 zijn verzameld op onze uitgebreide Samsung Galaxy Note 9 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie