'LG komt met LG G8 ThinQ en LG V50 ThinQ op MWC'

'LG komt met LG G8 ThinQ en LG V50 ThinQ op MWC'

01-02-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Volgens nieuwe speculaties komt LG tijdens het Mobile World Congress met twee high-end smartphones. LG zou van plan zijn om zowel de LG G8 ThinQ als de LG V50 ThinQ te gaan introduceren.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde ETnews, komt LG tijdens het Mobile World Congress in Barcelona met twee high-end smartphones. LG komt niet alleen met een opvolger voor de LG G7 ThinQ van vorig jaar, maar komt naar verluidt ook al met een opvolger voor de LG V40 ThinQ. Dat laatste is opmerkelijk.

Het is ondertussen een traditie van LG geworden om ieder jaar op het Mobile World Congress een nieuw toestel in de high-end G-serie te presenteren. De toestellen uit de V-serie werden tot op heden altijd in de tweede helft van het jaar gepresenteerd. Als de geruchten kloppen, komt LG dit jaar tijdens het MWC met de LG G8 ThinQ en de LG V50 ThinQ.

LG V50 ThinQ heeft 5G-ondersteuning

De LG G8 ThinQ is de echte opvolger voor de LG G7 ThinQ van vorig jaar. De LG V50 ThinQ verschijnt eerder omdat dit de eerste 5G-smartphone van LG is. Mogelijk gaat het om een geupgrade versie van de LG V40 ThinQ met een nieuwe processor en 5G-modem.

ETnews meldt verder dat LG mogelijk op termijn afscheid wil gaan nemen van de G-serie. Sinds 2012 brengt LG jaarlijks een toestel uit in de G-serie. Het eerste toestel heette de LG Optimus G, sinds de LG G2 uit 2013 is de naam 'Optimus' verdwenen.

De LG V40 ThinQ komt in de komende dagen in Nederland in de winkels te liggen, zo heeft LG vorige week bekend gemaakt. Het toestel was tot op heden nog niet in de Benelux uitgebracht.


Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie