Samsung presenteert opvouwbare smartphone op 20 februari

12-02-2019  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft bevestigd dat tijdens het Unpacked event dat op 20 februari gepland staat in New York de lang verwachte opvouwbare smartphone van Samsung gepresenteerd zal gaan worden. Tijdens het event zal ook de introductie van de Samsung Galaxy S10 serie gaan plaatsvinden.

Al langere tijd is bekend dat Samsung op 20 februari een groot Unpacked-event in New York op de planning heeft staan. Samsung gebruikt dit soort events traditioneel voor grote aankondigingen. Dit jaar belooft de aankondiging groter te gaan worden dan ooit te voren, want naast de Samsung Galaxy S10 serie, gaat Samsung ook de lang verwachte opvouwbare smartphone introduceren.

Samsung toont prototype van opvouwbare smartphone
Samsung toont prototype van opvouwbare smartphone

Samsung heeft de introductie van de opvouwbare smartphone bevestigd middels een tweet op haar Koraanse Twitter-pagina. De Koreaanse tekst in de video loopt door een vouw, net als bij een boek, wat een duidelijke hint is naar de opvouwbare smartphone.

Schets van opvouwbare smartphone Samsung
Schets van opvouwbare smartphone Samsung

Samsung heeft vorig jaar november al een eerste glimp laten zien van de opvouwbare smartphone. Het concept van de smartphone die Samsung liet zien heeft een groot beeldscherm van circa 7,3 inch binnenin, dat min of meer dubbelgevouwen kan worden en aan de buitenzijde een compact beeldscherm van naar schatting circa 4,8 inch.

Technische details over het toestel heeft Samsung nog niet gegeven, behalve dat het opvouwbare beeldscherm de naam 'Infinity Flex Display' heeft gekregen. Wel onderstreepte Samsung opnieuw dat dat opvouwbare smartphones een geheel nieuwe mobiele ervaring gaan bieden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie