Nokia E71 komt deze week

05-05-2008  |  de redactie


Na maanden van wachten is het eindelijk zo ver, alle pijlen van lancering wijzen richting aankomende donderdag, waarop de Nokia E71 waarschijnlijk gaat komen. Het toestel is al gespot in de webshops.

De Nokia E71 staat al maanden te wachten tot ze eindelijk wordt aangekondigd. Het toestel schijnt nu echter op het puntje van lancering te zitten gezien aankomende donderdag, 8 mei, genoemd wordt als lanceringsdatum. Dit is echter nog niet alles, de Nokia E71 is ook al gespot in verschillende webshops, met volledige specificaties en beeldmateriaal.

De Nokia E71 is een toestel waar menig zakenman en -vrouw op zit te wachten. Sinds de lancering van de Nokia E61i in februari 2007 heeft de Finse fabrikant namelijk geen zakelijk toestel meer gelanceerd in deze vorm. Veel zakenlui preferen een compacte candybar vorm voor hun toestel en dat is iets waar Nokia in de tussentijd niets nieuws meer van heeft laten zien. De Nokia E71 voldoet hier wel aan en is met haar specificaties een terechte opvolger van de Nokia E61i.

Nokia E71 live
Nokia E71 live

Dat op 8 mei de aankondiging van de Nokia E71 plaats zou vinden strookt geheel met de webshops, bij verschillende Nederlandse webshops is het toestel namelijk al te vinden, compleet met haar specificaties. We weten dan ook dat het formaat van de E71 112 x 57 x 10 mm bedraagt en dat het toestel een kei is op het gebied van dataverbindingen. Het toestel zal namelijk GPRS, UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning bieden, zo is het bekijken van je zakelijke e-mail altijd op topsnelheid.

Om ervoor te zorgen dat je nooit te laat bent op die belangrijke zakelijke afspraak heeft de Nokia E71 een geïntegreerde GPS ontvanger en Nokia Maps. Bij de Nokia E71 is ook nagedacht over ontspanning, zo heeft het toestel aan de achterkant waarschijnlijk een 3 megapixel camera. Ook zal het toestel een muziekspeler en stereo FM radio bieden. De hoeveelheid geheugen en of dit uitbreidbaar is wordt nog niet duidelijk, de geruchten geven aan dat het uitbreidbaar is, de specificaties bij de webshops geven aan van niet.

Nu wordt het wachten op donderdag 8 mei, zal de Nokia E71 dan eindelijk aangekondigd worden? GSM Helpdesk Nederland houdt alles goed voor u in de gaten.Laatste Nieuws2 Reacties
martijn21 plaatste dit 09 mei 2008

En het is 9 mei en nog niets gevonden op de webshops

Sebas Wild plaatste dit 08 mei 2008

En het is 8 mei. Ik kijk even in het rond en nee nergens een nokia E71 te bekennen!!

Geef ook je reactie