Netwerkstoring treft T-Mobile (update)

Netwerkstoring treft T-Mobile (update)

25-07-2008  |  Tim Wijkman van Aalst


Het T-Mobile netwerk is vrijdag ochtend getroffen door een technische storing. Hierdoor ondervonden circa 10 procent van de T-Mobile klanten problemen. De storing is iets na 17 uur opgelost.

Diverse T-Mobile klanten meldden vrijdag ochtend aan GSM Helpdesk Nederland geen ontvangst te hebben en niet te kunnen telefoneren via het T-Mobile netwerk. De problemen kwamen door een technische storing in het T-Mobile netwerk.

Update 11 uur:
In een reactie liet T-Mobile woordvoerder Pricsilla Tomasoa aan GSM Helpdesk Nederland weten dat T-Mobile inderdaad getroffen is door een technische storing. Hierdoor kunnen klanten uit bepaalde nummerreeksen problemen ondervinden in hun bereikbaarheid en kunnen niet- of moeilijk bellen of gebeld worden. De storing is niet geografisch gebonden.

Wat de oorzaak van de storing is, is op dit moment nog niet bekend. T-Mobile werkt met man en macht aan een oplossing voor het probleem, maar T-Mobile kon nog geen verwachting uitspreken wanneer de storing is opgelost.

Update 17:00 uur
In een persbericht heeft T-Mobile laten weten dat de storing is opgelost. Circa 10 procent van de T-Mobile klanten hebben enkele uren problemen ondervonden bij het gebruik van de mobiele telefoon. T-Mobile verwacht dat alle T-Mobile klanten in de komende uren weer normaal van hun mobiele telefoon gebruik kunnen maken.Laatste Nieuws2 Reacties
Rob Pelkmans plaatste dit 20 aug 2008

Als het een landelijke storing is dan kunnen ze het vast wel bij de T-Mobile shop oplossen?

Oftewel je gaat gewoon langs om te zeuren terwijl je van tevoren al weet dat ze er niets aan kunnen doen.

gerard v.d. Graven plaatste dit 10 aug 2008

nou VERHOLPEN?????? mooi niet......... het is nu zondag en het werkt nog steeds niet. Ga morgen naar de T-mobile winkel laat hetdaar uitzoeken.

Ben echt niet blij......

Geef ook je reactie