Haute Couture met Sony Ericsson Jalou

12-08-2009  |  Tim Wijkman van Aalst


Sony Ericsson lanceert vandaag de Sony Ericsson Jalou, een zeer klein telefoontje met een groot fashion statement. Het toestel is slechts 73,5 mm groot, is betaalbaar maar toch zeer compleet.

Sony Ericsson heeft vandaag haar nieuwste fashion phone gelanceerd, de Sony Ericsson Jalou. Het super compacte mobieltje met een diamant achtige vormgeving is niet alleen bijzonder om te zien, maar zit daarnaast ook vol functionaliteit. Door haar bijzondere vormgeving is de Jalou eerder een mode accesoire dan een mobiele telefoon. Het toestelletje is met 73 mm zelfs nog kleiner dan een lippenstift en past daardoor in iedere handtas. Wanneer de Jalou in de handtas zit, is een spiegeltje niet meer nodig, want het beeldscherm aan de binnenkant van de telefoon wordt via de speciale "mirror key" omgetoverd tot een spiegeltje van formaat.

Sony Ericsson Jalou
Sony Ericsson Jalou

De Sony Ericsson Jalou is een clamshell telefoon met aan de buitenkant een verborgen beeldscherm. Dit beeldschermpje wordt alleen zichtbaar op het moment dat het toestel dichtgeklapt is en bijvoorbeeld de volumetoetsen ingedrukt worden. Op het verborgen beeldscherm verschijnt dan de tijd, netwerk ontvangst en batterijstatus. Het verborgen beeldscherm wordt ook zichtbaar zodra er een telefoongesprek of bericht binnenkomt. Zo is voordat de telefoon geopend wordt al zichtbaar wie belt.

Sony Ericsson Jalou dichtgeklapt

De Sony Ericsson Jalou heeft een verborgen beeldscherm
De Sony Ericsson Jalou heeft een verborgen beeldscherm

De Sony Ericsson Jalou komt in de kleuren "Deep Amethyst", "Aquamarine Blue" en in het "Onx Black". Aan de binnenzijde van de Jalou gaat de diamant-textuur verder en is het toestel stijlvol zwart. Aan de binnenzijde van het toestel is een 2 inch QVGA beeldscherm geplaatst waarover een spiegeleffect zit. Via de speciale 'mirror-key' kan het beeldscherm uitgeschakeld worden, waardoor het beeldscherm veranderd in een spiegel.

Linkerzijde van de Sony Ericsson Jalou

Rechterzijde van de Sony Ericsson Jalou
Linker- en rechterzijde van de Sony Ericsson Jalou

Naast het modieuze karakter van de Jalou is het telefoontje ook nog eens erg functioneel. Voor de sportieve vrouw beschikt de telefoon over walkmate (een uitgebreide stappenteller) en een caloriënmeter met de mogelijkheid om het BMI te berekenen. Op het gebied van connectiviteit is het toestel, ondanks zijn prijs, ook opvallend compleet uitgerust. Zo heeft de telefoon naast GSM ook UMTS en HSDPA ondersteuning voor snel mobiel internet en beschikt de telefoon over een FM radio met RDS. Daarnaast ontbreekt een 3,2 megapixel camera ook niet aan het specificatielijstje.

Sony Ericsson Jalou

Sony Ericsson Jalou
Sony Ericsson Jalou

De Sony Ericsson Jalou zal omstreeks eind september of begin oktober in de winkels komen te liggen en zal breed verkrijgbaar zijn. Hoewel de adviesprijs nog niet bekend is gemaakt, zal de telefoon zeer betaalbaar gaan worden. Meer informatie over de Sony Ericsson Jalou hebben we voor u verzameld op de Sony Ericsson Jalou specificatiepagina.

Wilt u als één van de eersten dit toestel in bezit krijgen? Meld u dan aan voor onze gratis Sony Ericsson Jalou reminderservice. Wij sturen u dan een gratis mailtje op het moment dat het toestel voor het eerst in de winkels gespot is.

Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana
Door haar opvallende accenten heeft het beroemde modemerk Dolce&Gabbana de Sony Ericsson Jalou ook geadopteerd. De Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana zal daardoor ook omstreeks eind september of begin oktober in het "Sparkling Rose" uitgebracht worden onder de vlag van Dolce&Gabbana. Deze Dolce&Gabbana uitvoering is afgewerkt met gouden accenten rondom bijvoorbeeld de volumetoets, de cameraring, de lanyard ring en het Dolce&Gabbana logo op het toestel.

De Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana komt in een exclusief pakket in de vorm van een juwelenkistje en bevat bijvoorbeeld ook een headset waarin de gouden accenten terugkomen. Alle accesoires die bij de telefoon geleverd worden, zijn verpakt in een modieus satijnen tasje, waardoor het geheel een nog exclusievere uitstraling krijgt. De telefoon zelf is daarnaast voorzien van speciale wallpapers, thema's en ringtones geïnspireerd bij Dolce&Gabbana.

De Sony Ericsson Jalou by Dolce&Gabbana zal eveneens eind september of begin oktober op de markt komen en zal slechts via een aantal geselecteerde verkooppunten verkrijgbaar zijn.

Klik voor meer nformatie of voor de gratis reminderservice.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


2 dagen geleden bespaarde iemand €350 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening
Nu verkrijgbaar

23-10-2017
Nokia 3310 3G
02-10-2017
Sony Xperia XZ1


Nieuw

16-11-2017
Oneplus 5T 64GB
16-11-2017
Oneplus 5T 128GB
02-11-2017
HTC U11+
02-11-2017
HTC U11 Life