Exclusief: nieuwe Samsung touch gespot

19-04-2010  |  de redactie


Vandaag vindt in Nieuwegein het TeleVisie 2010 evenement plaats, waar alle telecommerken traditiegetrouw laten zien wat ze het komende kwartaal in petto hebben. Wij spotten daar een onbekende Samsung.

Vandaag vindt in Nieuwegein het tweedaagse TeleVisie 2010 plaats, waar alle telecommerken, van leveranciers en providers tot fabrikanten, laten zien wat ze het komende jaar naar de winkels zullen gaan brengen. Op de stand van Samsung vonden we een nog onaangekondigd toestel: de Samsung S3370.

De Samsung S3370 is een nieuw touchscreen toestel voor het instapsegment, met leuke multimediafuncties en een resistief touchscreen. Voor de fotografen onder ons heeft de Samsung S3370 een 1,3 megapixel camera aan boord en als je naar wat muziek wilt luisteren is ook een muziekspeler aanwezig plus een stereo FM radio.

Samsung S3370
Samsung S3370

Via een simpele GPRS verbinding kan je je social networks bezoeken en eventueel snel een paginaatje op het web. Bluetooth zorgt ervoor dat je gemakkelijk bestandjes kunt overzenden.

Er is nog geen zinnig woord te zeggen over wanneer de het door ons gespotte Samsung toestel verkrijgbaar zal zijn, Samsung heeft het toestel namelijk nog niet officieel aangekondigd.


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws