LG Optimus Chic en Optimus One gespot

03-09-2010  |  de redactie


De verwachting was dat LG tijdens de IFA in Berlijn haar Optimus Chic en Optimus One wel zou aankondigen, maar helaas. Wel hebben we de exclusieve eerste foto's gemaakt van het duo en specs gevonden.

De LG P500 Optimus One en de LG E720 Optimus Chic werden eerder al 'ommenabij aangekondigd', maar eigenlijk echt officieel was het nog niet. LG heeft nog geen specificaties van het duo vrijgegeven en ook het persmateriaal is, op twee kleine foto's na, vrij beperkt. Tijdens ons bezoek aan de IFA in Berlijn wisten we echter wel de eerste foto's te schieten van het duo en kunnen we de eerste specs verklappen.

LG P500 Optimus One
De LG P500 Optimus One is een compact Android toestel met groot touchscreen. Het toestel zal op Android 2.2 draaien, wat op dit moment de nieuwste en meest uitgebreide versie is, en heeft onder haar scherm diverse toetsen waarmee het gebruiksgemak verhoogd wordt.

LG P500 Optimus One
LG P500 Optimus One

De LG P500 Optimus One zal beschikken over 3G ondersteuning en waarschijnlijk ook WiFi. Nog iets dat LG zelf nog niet heeft bekendgemaakt is het soort camera dat is gebruikt. Dit betreft een 3 megapixel camera zonder flitser. Ook is duidelijk te zien dat het toestel qua muziek goed uitgerust zal zijn, op de bovenkant is namelijk ook een 3,5 mm headset aansluiting te vinden. We kunnen er verder vanuit gaan dat het geheugen uitbreidbaar is.

LG P500 Optimus One heeft 3 megapixel camera
LG P500 Optimus One heeft 3 megapixel camera

LG E720 Optimus Chic
De LG E720 Optimus Chic zal net als de LG P500 Optimus One draaien op het Android 2.2 systeem. Een verschil met de Optimus One is dat de LG Optimus Chic beschikt over vier touch-sensitive toetsen in plaats van druktoetsen. Wel heeft ook dit toestel een groot touchscreen.

LG E720 Optimus Chic
LG E720 Optimus Chic

De LG E720 Optimus Chic is qua camera net iets beter uitgerust dan de Optimus One. Het toestel heeft namelijk een 5 megapixel camera, maar ook zonder flitser. Ook is hier een 3,5 mm headset aansluiting aanwezig. Verder zijn de specs gelijk: 3G en WiFi ondersteuning, muziekspeler en uitbreidbaar geheugen.

LG E720 Optimus Chic heeft 5 megapixel camera
LG E720 Optimus Chic heeft 5 megapixel camera

Hier volgen nog wat kiekjes van het duo, verdere gegevens over de verkrijgbaarheid en eventuele verkoopprijzen zijn nog niet beschikbaar.

LG E720 Optimus Chic
LG E720 Optimus Chic

LG P500 Optimus One
LG P500 Optimus One;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie