Storing Vodafone nog steeds merkbaar in Randstad

16-04-2012  |  Tim Wijkman van Aalst


De gevolgen van de brand die bijna twee weken geleden grote delen van het Vodafone netwerk heeft platgelegd in de Randstad zijn nog steeds merkbaar. In de regio hebben klanten nog steeds problemen.

De storing als gevolg van een brand in een telefooncentrale van Vodafone in Rotterdam, nu bijna twee weken geleden, is nog steeds niet honderd procent opgelost. Dat meldt RTV Rijnmond vandaag. In de regio kampen diverse klanten nog steeds met problemen als gevolg van de grote storing.

Vodafone storing nog steeds merkbaar in Randstad
Vodafone storing nog steeds merkbaar in Randstad

Op woensdag 4 april is een brand die was ontstaan in een gebouw naast een telefooncentrale van Vodafone overgeslagen naar het gebouw waarin Vodafone haar telefooncentrale gevestigd had. Hierbij is de totale apparatuur door rook-, roet- en waterschade verloren gegaan. Het gevolg was dat in de Randstad bijna 700 GSM antennes uitvielen en een grote netwerkstoring ontstond. Ook in de rest van Nederland waar de GSM antennes niet waren uitgevallen waren verstoringen merkbaar.

Vorige week dinsdag gaf Vodafone aan dat het netwerk zo goed als hersteld was. Het bedrijf gaf wel aan nog enige tijd bezig te zullen zijn met het afstellen van het netwerk.

Toch blijkt de storing nog steeds merkbaar te zijn. Klanten van Vodafone in de Randstad klagen nog steeds dat SMS berichten niet aankomen. Door de verbindingsproblemen komt het daarnaast ook nog voor dat mensen andere personen aan de lijn krijgen dan de bedoeling is.

Vodafone heeft tegenover RTV Rijnmond bevestigd dat er nog steeds problemen kunnen zijn. Volgens de woordvoerder is Vodafone nog steeds bezig met het verder afstellen van het netwerk en krijgt ook Vodafone nog wisselende klachten binnen. Vodafone kan geen termijn noemen waarop de problemen volledig opgelost zouden moeten zijn.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie