Blauwe Samsung Galaxy S III is gearriveerd

06-06-2012  |  Tim Wijkman van Aalst


De eerste leveringen blauwe Samsung Galaxy S III toestellen hebben vandaag diverse winkels bereikt en vliegen als warme broodjes over de toonbank. In de komende dagen worden meer leveringen verwacht.

Diverse retailers en e-tailers hebben aan GSM Helpdesk Nederland bevestigd dat zij vandaag de eerste leveringen blauwe Samsung Galaxy S III toestellen hebben ontvangen. De meeste winkels die GSM Helpdesk Nederland heeft gesproken gaven aan dat de eerste leveringen al vrijwel meteen zijn uitverkocht door voorbestellingen. Het goede nieuws is dat in de komende dagen nog meer leveringen worden verwacht.

Blauwe versie Samsung Galaxy S III is nu beperkt beschikbaar
Blauwe versie Samsung Galaxy S III is nu beperkt beschikbaar

De blauwe Samsung Galaxy S III was vertraagd doordat de achtercover van het toestel niet aan de kwaliteitseisen van Samsung voldeet. Hiedoor moest op het laatste moment een nieuwe batch achtercovers geproduceerd worden, waardoor de geplande introductiedatum van 29 mei voor de blauwe versie niet gehaald kon worden. De witte versie van de Samsung Galaxy S III is al wel sinds 29 mei verkrijgbaar.

Een medewerker van Coolblue heeft tegenover GSM Heldesk Nederland bevestigd dat de blauwe Samsung Galaxy S III vandaag is binnengekomen. Helaas is deze eerste levering al direct verstuurd naar alle klanten die hem hadden voorbesteld. Coolblue verwacht de volgende levering blauw Samsung Galaxy S III toestellen morgen te ontvangen, waarna de blauwe versie in de loop van komende dagen voldoende op voorraad zal zijn.

Ook winkelketens Phonehouse en Bol.com hebben vandaag de eerste levering blauwe Galaxy S III toestellen ontvangen. Net als bij Coolblue was de geleverde voorraad vrijwel direct uitverkocht. Ook Phonehouse en Bol.com verwachten in de komende dagen nieuwe leveringen waardoor klanten niet al te lang hoeven te wachten op een bestelde blauwe versie.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie