Elegante Acer Liquid Glow in de winkels

12-07-2012  |  de redactie


De elegante Acer Liquid Glow, die gekenmerkt wordt door haar vrouwelijke rondingen, handzaam formaat, zachte kleuren en vooral een betaalbare verkoopprijs, ligt vanaf deze week in de winkels.

Vanaf deze week is een nieuw juweeltje van Acer in Nederland te vinden. De Acer Liquid Glow gaat deze week in de verkoop. Het toestel wordt gekenmerkt door haar vrouwelijke rondingen, zachte kleurtjes, een handzaam formaat en vooral een leuk prijskaartje. Voor de verkoopprijs van circa 200 euro levert Acer niet alleen een modieuze, maar vooral ook complete smartphone af.

De elegant vormgegeven Acer Liquid Glow
De elegant vormgegeven Acer Liquid Glow

Acer heeft met de Acer Liquid Glow een goede balans weten te vinden tussen functionaliteit, gebruiksgemak en vormgeving. Het toestel is voorzien van 3,7 inch beeldscherm. Dit formaat beeldscherm is ruim genoeg voor een prettige gebruikservaring, maar is niet dermate groot dat het toestel lomp, zwaar en groot wordt. Subtiel is het kernwoord van de Acer Liquid Glow, waardoor het toestel ook zonder problemen in iedere broekzak, handtas of pouch past.

De Acer Liquid Glow heeft een handige 5 megapixelcamera met LED flitser
De Acer Liquid Glow heeft een handige 5 megapixelcamera met LED flitser

Naast het handzame formaat en haar ergonomische vormgeving, is de Acer Liquid Glow ook lekker up to date. Het toestel draait namelijk op een van de nieuwste versies van Android, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Verder is de smartphone voorzien van een lekker snelle 1 GHz processor en 1 gigabyte aan intern geheugen, wat op haar beurt ook nog eens uitgebreid kan worden middels geheugenkaartjes van maximaal 32 gigabyte.

Tijdens het shoppen foto's maken van je nieuwste aanwinsten kan met de 5 megapixelcamera die aan de achterzijde van de Acer Liquid Glow geplaatst is. De camera heeft daarnaast ook een handige LED flitser zodat ook in trendy clubs foto's kunt maken van je mooiste party-outfits. Die foto's kunnen vervolgens gemakkelijk via een snelle mobiele internetverbinding verstuurd worden naar Facebook, Twitter of ieder ander gewenst sociaal netwerk.

Doordat de Acer Liquid Glow draait op Android, kun je eenvoudig applicaties installeren op het toestel. De Google Play Store, de applicatiewinkel voor het Android besturingssysteem, geeft toegang tot meer dan 600.000 applicaties. Leuke games, mode applicaties, apps van je favoriete winkels en natuurlijk ook bekende applicaties zoals WhatsApp en Wordfeud zijn daarmee altijd binnen handbereik.

De Acer Liquid Glow komt in drie trendy kleuren
De Acer Liquid Glow komt in drie trendy kleuren

De elegante Acer Liquid Glow is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar. Het toestel zal uiteindelijk beschikbaar komen in het zwart, wit en zacht roze en heeft een losse verkoopprijs van rond de 200 euro. Meer informatie over de Acer Liquid Glow is samengebracht op de Acer Liquid Glow specificatiepagina.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie