Samsung Galaxy S II Plus en Galaxy III mini gespot

30-09-2012  |  Tim Wijkman van Aalst


Binnenkort komen de eerder uitgelekte Samsung Galaxy S II Plus en de nieuwe Samsung Galaxy S III Mini in Nederland op de markt. Dat valt op te maken uit informatie waarover GSM Helpdesk beschikt.

De Samsung Galaxy S II Plus is ondertussen geen nieuwe verschijning meer in het geruchtencircuit. Toch is het toestel tot op heden nog niet aangekondigd door Samsung. Uit informatie waar GSM Helpdesk Nederland beschikt blijkt dat Samsung de Samsung i9105 Galaxy S II Plus binnenkort in Nederland op de markt gaat brengen samen met een tweede nog onbekend toestel.

Bronnen van GSM Helpdesk Nederland hebben in het TAS-systeem (T-Mobile Activatie Systeem) van T-Mobile, waar abonnementen geactiveerd kunnen worden bij de provider, verwijzingen gevonden naar de Samsung Galaxy S II Plus en de Samsung Galaxy S III Mini. Vooral dit laatste toestel is erg interessant omdat over deze telefoon nog niet eerder iets is uitgelekt.

Samsung Galaxy S III Mini
De Samsung Galaxy S III Mini wordt een Android smartphone voor het midden-segment. Het toestel is voorzien van een 4 inch WVGA (480 x 800 pixels) beeldscherm en heeft een 5 megapixelcamera. Het toestel zal verder voorzien zijn van een 1 GHz dual-core processor. De Samsung Galaxy S III Mini moet nog voor het eind van dit jaar in Nederland in de winkels liggen.

Samsung i9105 Galaxy S II Plus
Samsung i9105 Galaxy S II Plus

Samsung Galaxy S II Plus
Over de Samsung Galaxy S II Plus is al meer bekend. Dit toestel zal als 'plus-model' voor de Samsung Galaxy S 2 op de markt gezet worden en heeft net als de Galaxy S II een 4,3 inch beeldscherm. De resolutie van het beeldscherm gaat omhoog naar 540 x 960 pixels (qHD resolutie). Verder gaat ook de accucapaciteit omhoog naar 1800 mAh en is het toestel voorzien van een snellere 1,4 GHz dual-core processor. De Samsung Galaxy S II Plus heeft 16 gigabyte aan dynamisch geheugen en 1 GB aan RAM geheugen aan boord. De primaire camera is met een resolutie van 8 megapixel gelijk gebleven aan de Galaxy S II.

Naar verwachting zal de Samsung Galaxy S II Plus pas begin 2013 op de markt komen. De Samsung Galaxy S III Mini staat al voor eind dit jaar op de roadmap. Het feit dat beide toestellen nu ook opduiken in het TAS systeem van T-Mobile wijst erop dat beide toestellen ook in Nederland uitgebracht zullen worden.

Meer informatie over de Samsung Galaxy S III Mini is verzameld op de Samsung Galaxy S III Mini specificatiepagina. Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u uzelf gratis aanmelden voor de herinneringsservice van GSM Helpdesk Nederland. Zodra de Galaxy S III Mini in Nederland verkrijgbaar is, stuurt GSM Helpdesk Nederland een eenmaligeLaatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie