Eerste foto van Samsung Galaxy S III Mini gespot

10-10-2012  |  Tim Wijkman van Aalst


Vandaag heeft een topman van Samsung Mobile reeds bevestigd dat morgen de Samsung Galaxy S III Mini gepresenteerd wordt. Zojuist heeft GSM Helpdesk Nederland de eerste foto weten te bemachtigen.

Voor morgen staat de introductie van de Samsung Galaxy S III Mini op de agenda. Samsung heeft morgen waarschijnlijk niet veel nieuws meer te vertellen, want eerder lekte al de belangrijkste specificaties uit van het toestel en zojuist heeft GSM Helpdesk Nederland de eerste foto van het toestel weten te bemachtigen.

Samsung Galaxy S III Mini
Samsung Galaxy S III Mini

De foto bevestigd alle eerder uitgelekte gegevens over het toestel. Zo laat het informatiekaartje naast het toestel goed zien dat de Samsung Galaxy S III Mini een 1 GHz dual-core processor gaat krijgen, draait op Android 4.0 en een beeldscherm van 4 inch heeft. Het toestel is verder voorzien van een 5 megapixelcamera en verder voorzien van 4 gigabyte aan geheugen.

De Samsung Galaxy S III Mini zal morgen officieel door Samsung in Duitsland worden gelanceerd.

Meer informatie over de Samsung Galaxy S III Mini is verzameld op de Samsung Galaxy S III Mini specificatiepagina. Via onderstaand aanmeldingsformulier kunt u uzelf gratis aanmelden voor de herinneringsservice van GSM Helpdesk Nederland. Zodra de Galaxy S III Mini in Nederland verkrijgbaar is, stuurt GSM Helpdesk Nederland een eenmalige


;

Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie