Updates voor diverse LG smartphones beschikbaar

08-04-2013  |  Tim Wijkman van Aalst


Nadat LG eind vorige week internationaal al was begonnen met het uitrollen van Android updates naar de LG Optimus 4X HD, is de update nu ook in Nederland beschikbaar. Ook de Optimus L9 is te updaten.

De Android 4.1 update voor de LG Optimus 4X HD is nu ook in Nederland beschikbaar. LG begon eind vorige week internationaal al met het uitrollen van de software update naar het voormalige vlaggenschip uit 2012. Gebruikers van de LG Optimus 4X HD kunnen de update via een computer downloaden en installeren.

Update voor de LG Optimus 4X HD nu ook in Nederland beschikbaar
Update voor de LG Optimus 4X HD nu ook in Nederland beschikbaar

Naast een update voor de Optimus 4X HD is ook per direct een update voor de LG Optimus L9 beschikbaar. De Optimus L9 is het hoogst gepositioneerde toestel in de Optimus L design-serie van vorig jaar. Binnenkort zal ook een Android 4.1 update verschijnen voor de ondertussen een jaar oude LG Optimus L7> De Optimus L serie van vorig jaar, met een sterke focus op vormgeving, was vorig jaar een van de best verkopende serie smartphones van LG tot nu toe.

Het laagst geprijsde Optimus L toestel, de LG Optimus L3 zal geen update naar Android 4.1 gaan ontvangen. LG heeft de succesvolle L-serie dit jaar opvolging gegeven middels de Optimus L II serie. Het eerste toestel uit deze nieuwe serie, de compacte LG Optimus L3 II, is sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

Update downloaden en installeren
Gebruikers van de LG Optimus 4X HD en de LG Optimus L9 kunnen via de website van LG de benodigde software downloaden waarmee de updates op beide toestellen geïnstalleerd kunnen worden. LG biedt nog geen mogelijkheden om de updates rechtstreeks op het toestel te downloaden en te installeren. De updates brengt het snellere, stabielere en vooral energiezuinigere Android 4.1 Jelly Bean naar beide toestellen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie