Robin Mobile verlaagt prijzen onbeperkt abonnement

Robin Mobile verlaagt prijzen onbeperkt abonnement

04-11-2013  |  Tim Wijkman van Aalst


Met de introductie van drie nieuwe onbeperkt abonnementen, biedt protestprovider Robin Mobile vanaf vandaag de mogelijkheid om al vanaf 29,95 euro per maand onbeperkt te bellen, sms'en en internetten.

Protestprovider Robin Mobile zette dit voorjaar de Nederlandse mobiele telecommarkt op zijn kop met de introductie van het eerste abonnement waarmee klanten letterlijk onbeperkt kunnen bellen, sms'en en internetten. Het abonnement dat Robin Mobile tot op heden aanbood kostte 39,95 euro per maand en bood de mogelijkheid om onbeperkt te bellen, sms'en en internetten, waarbij de maximale downloadsnelheid lag op 7,2 Mbps. Vanaf vandaag is het mogelijk bij Robin Mobile om al voor 29,95 euro onbeperkt te bellen, sms'en en internetten, want Robin Mobile heeft het aanbod aan onbeperkt abonnementen verder uitgebreid.

Vanaf vandaag is het bij Robin Mobile mogelijk om te kiezen tussen drie abonnementen. Met namen als 'Gewoon snel internet', 'Heel snel internet' en 'Super snel internet' gaat Robin Mobile haar abonnementsprijs af laten hangen van de maximale downloadsnelheid. De prijzen van de abonnementen starten nu bij 29,95 euro per maand voor het 'laagste' abonnement en lopen op tot 49,95 voor het abonnement met de hoogste internetsnelheid. Ook het abonnement voor 39,95 euro blijft bestaan. Nieuw is daarmee de mogelijkheid om al vanaf 29,95 euro onbeperkt te kunnen bellen, sms'en en internetten.

Bestaande klanten van Robin Mobile gaan vanaf deze maand automatisch gebruik maken van het 'Super snel internet' abonnement van Robin Mobile. Zij blijven de huidige prijs van 39,95 euro per maand betalen, maar krijgen daarvoor de beschikking over de voorwaarden van het Super snel internet abonnement van 49,95 euro per maand. Robin Mobile moet dit doen aangezien de internetsnelheid van het 'Heel snel internet' abonnement omlaag gaat ten opzichte van de voorwaarden waar huidige klanten gebruik van maken.

Tot op heden bood Robin Mobile één abonnement aan voor 39,95 euro per maand waarmee klanten onbeperkt konden bellen, sms'en en internetten. De maximale downloadsnelheid bij dit abonnement bedroeg 7,2 Mbps. in de nieuwe situatie biedt het abonnement van 39,95 euro per maand een lagere maximale downloadsnelheid van 2 Mbps.

Het goedkopere abonnement van 29,95 euro per maand biedt een maximale downloadsnelheid van 800 Kbps, overigens nog steeds snel genoeg voor het surfen op internet, whatsappen, facebooken, en e-mail.

Het duurste abonnement van 49,95 euro per maand biedt een maximale downloadsnelheid van 8,2 Mbps, waar bestaande klanten voor hun reguliere maandbedrag van 39,95 euro per maand automatisch van kunnen profiteren. Robin Mobile richt het duurste abonnement voor al op klanten die op hun smartphone veel bezig zijn met streaming muziek en video zoals bijvoorbeeld uitzending gemist.

Bij Robin Mobile is het gebruik van een smartphone of een tablet letterlijk onbeperkt, zolang het gebruik maar als 'normaal' betiteld kan worden. De smartphone mag als Wi-Fi hotspot gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tablet om onbeperkt te kunnen internetten op zowel de smartphone als de tablet. Ook bellen en SMS'en is onbeperkt. Extensief gebruik, bijvoorbeeld wanneer de Robin Mobile simkaart wordt gebruikt in een datamodem voor een laptop, is niet toegestaan. Meer informatie over de nieuwe abonnementen is te vinden op de website van Robin Mobile.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie