Samsung trapt verkoop Galaxy S5 af in Nederland

10-04-2014  |  Tim Wijkman van Aalst


Samsung trapt vandaag in Utrecht de verkoop van de nieuwe Samsung Galaxy S5 af in Nederland. Het nieuwe paradepaardje van Samsung is vanaf morgen overal verkrijgbaar en nu al te bestellen.

Samsung geeft vandaag in Utrecht het startsein voor de verkoop van de nieuwe Samsung Galaxy S5. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung zal vanaf morgen, vrijdag 11 april, overal in Nederland verkrijgbaar zijn. Diverse webwinkels starten vanmiddag al met de uitlevering van het nieuwe toestel, waarmee iedereen die het toestel vandaag bestelt de Galaxy S5 morgen al in huis heeft.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Samsung introduceerde eind februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de Galaxy S5 als haar nieuwe vlaggenschip voor 2014. Het toestel is ten opzichte van haar voorganger, de Samsung Galaxy S4 op diverse punten verbeterd en heeft nu een groter 5,1 inch Full HD Super AMOLED beeldscherm, een 16-megapixelcamera en een 2,5 GHz quad-core processor. Verder is de Samsung Galaxy S5 voorzien van diverse handige snufjes waaronder een vingerafdrukscanner en een hartslagmonitor. Tot slot is de Samsung Galaxy S5 stof- en waterbestendig.

De Samsung Galaxy S5 ligt officieel vanaf morgen in Nederland in de winkels en heeft een losse verkoopadviesprijs van 699 euro gekregen. Het toestel wordt uitgebracht in vier kleuren. Een volledig overzicht van alle functies, mogelijkheden en specificaties zijn verzameld op onze Samsung Galaxy S5 specificatiepagina.

Hebben?
Diverse webwinkels starten vandaag aan het eind van de dag met de verzending van de Samsung Galaxy S5 naar alle klanten die het toestel hebben besteld. Daarmee zal iedereen die het toestel vandaag bestelt de Galaxy S5 morgen al in huis hebben.

Lees en bekijk:
- Live vanaf het MWC: Samsung presenteert Galaxy S5
- VIDEO: Samsung onthult Galaxy S5 tijdens UnpackedLaatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie