Telecom

26-05-2017
Qualcomm wekt ergernis aandeelhouders
Een groep aandeelhouders van Qualcomm heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaanse chipfabrikant. De aandeelhouders zijn het oneens met de koers van het bedrijf en de stroom aan rechtszaken die Qualcomm heeft lopen.
26-05-2017
Belsimpel.nl lanceert mobiele data-app
Belsimpel.nl heeft een naar eigen zeggen onpartijdige gratis mobiele data-app ontwikkeld. De zogeheten In Control-app biedt gebruikers inzicht in hun dataverbruik en geeft de app coaching over mobiel internetgebruik.
24-05-2017
IKEA komt met slimme verlichting voor in huis
IKEA zet steeds sterker in op de ontwikkelingen op het gebied van Smart Home. Nadat het bedrijf al meubels en lampen uitbracht met daarin draadloze opladers verwerkt, komt IKEA deze zomer ook met slimme verlichting.
24-05-2017
Ben verhoogt prijs bel- en sms bundels en verlaagt prijs databundels
Nieuwe klanten die kiezen voor een abonnement van Ben of bestaande klanten die hun abonnement verlengen of wijzigen gaan voortaan meer betalen voor hun bel- en sms bundel maar krijgen een lager tarief voor een databundel.
24-05-2017
Huawei is hard op weg om Apple in te gaan halen
Huawei heeft in het eerste kwartaal van 2017 haar wereldwijde marktaandeel weten te vergroten, terwijl zowel Samsung als Apple marktaandeel verloren. Hierdoor is het gat tussen Apple en Huawei weer een stuk kleiner geworden en lijkt Huawei op weg te zijn Apple uiteindelijk van de tweede plek te gaan stoten.
24-05-2017
T-Mobile en Sony openen eerste Europese partnerstore in Amsterdam
Aan de Kalverstraat 25 in Amsterdam is vanaf morgen de eerste Europese partnerstore van T-Mobile en Sony te bezoeken. In deze winkel kunnen bezoekers de nieuwste producten en innovaties van Sony ervaren eventueel onder begeleiding van goed getraind personeel.
24-05-2017
Abonnementen in Nederland goedkoop in vergelijking met de rest van de EU
Nederland hoort bij de goedkoopste landen in de Europese Unie als het gaat om prijzen voor mobiele abonnementen. In Denemarken zijn consumenten het allergoedkoopste uit, in Portugal en Griekenland het duurste.
24-05-2017
ACM gaat niet in hoger beroep tegen uitspraak over Datavrije Muziek van T-Mobile
De rechtbank van Rotterdam bepaalde eind april dat T-Mobile voorlopig mag doorgaan met het aanbieden van haar dienst 'Datavrije Muziek'. De dienst was onder Nederlandse wet verboden, maar onder Europese regelgeving is deze toegestaan. De Autoriteit Consument en Markt (ACM), die de zaak had aangespannen, heeft nu aangegeven niet in hoger beroep te zullen gaan tegen de uitspraak.
23-05-2017
ABN Amro schrapt mobiel bankieren app voor Windows smartphones
Klanten van ABN Amro kunnen vanaf medio juni niet meer mobiel bankieren op een Windows Phone smartphone. ABN Amro is de eerste bank die ondersteuning voor Windows Phone smartphones schrapt.
22-05-2017
Mobiel netwerk Vodafone voor de derde keer in korte tijd getroffen door storing (update)
Opnieuw heeft Vodafone in Nederland te kampen met een storing in haar 4G netwerk. Door de storing heeft volgens Vodafone een deel van haar klantenbestand problemen met mobiel internet en bellen.
22-05-2017
Google geeft startsein voor ontwikkeling 'instant apps'
Apps gebruiken zonder deze te downloaden en te installeren: dankzij zogenaamde 'instant apps' wordt dit binnenkort mogelijk voor gebruiker van Android smartphones. Google heeft ontwikkelaars nu de mogelijkheid gegeven deze instant apps te gaan ontwikkelen.
22-05-2017
Duizenden Nederlanders kunnen vanaf vandaag smartphone als OV Chipkaart gebruiken
Klanten die een mobiele aansluiting hebben bij KPN, Vodafone, Telfort, Simyo of Yes Telecom en beschikken over een nieuw type simkaart met daarin een NFC chip, kunnen vanaf vandaag hun smarpthone gebruiken om in- en uit te checken in het Nederlandse openbaar vervoer.
19-05-2017
Datavrije Muziek van T-Mobile opnieuw onder de loep bij ACM
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft opnieuw een onderzoek ingesteld naar het aanbod 'Datavrije Muziek' van T-Mobile. De ACM toetst of de dienst toegestaan is onder Europese regelgeving.
19-05-2017
Eén op de acht automobilsiten appt achter het stuur
Nederlanders zijn het er bijna unaniem over eens dat SMS'en of WhatsAppen achter het stuur levensgevaarlijk is. Toch blijkt één op de acht Nederlanders dit soms tot regelmatig te doen.
18-05-2017
Nieuwe abonnementen Tele2 zorgen voor systeemproblemen
Tele2 heeft gisteren haar abonnementsaanbod gewijzigd en biedt sinds gisteren nieuwe abonnementen aan waaronder een abonnement waarmee klanten volledig onbeperkt kunnen bellen, sms'en en mobiel internetten. De komst van deze abonnementen is niet helemaal vlekkeloos verlopen.
1 dag geleden bespaarde iemand €376 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening
Nu verkrijgbaar

28-04-2017
Samsung Galaxy S8
19-04-2017
Sony Xperia XA1
07-04-2017
Huawei P10 Plus