Nieuws

07:37
'Apple neemt in 2018 afscheid van Touch ID vingerafdruksensor'
Toekomstige nieuwe modellen van de Apple iPhone zullen niet meer over een Touch ID vingerafdruksensor beschikken. Dat voorspelt een vooraanstaande analist die heeft bewezen goed ingewijd te zijn in de ontwikkelingen bij Apple.
06:42
Heeft Google met de overname van HTC een faillisement voorkomen?
Google en HTC hebben bekend gemaakt dat Google een deel van HTC overneemt voor een overnamesom van 1,1 miljard dollar. De overname geeft HTC naar eigen zeggen meer financiële ruimte. Mogelijk heeft Google HTC behoed voor een faillissement.
20-09-2017
HTC maakt mogelijk morgen overname door Google bekend
De handel in aandelen HTC zal morgen, donderdag 21 september, op de Taiwanese aandelenbeurs stilgelegd gaan worden. HTC komt op 21 september met belangrijk nieuws, zo laat de Taiwan Stock Exchange doorschemeren.
20-09-2017
LG start met uitlevering nieuwe LG V30
LG is begonnen met de distributie van de nieuwe LG V30, het paradepaardje van LG voor dit najaar die begin deze maand werd gepresenteerd. Het toestel zal naar verwachting binnen enkele weken ook in de Benelux in de winkels komen te liggen.
20-09-2017
Netwerk T-Mobile ook volgens Open Signal over de hele linie het beste netwerk
Volgens netwerkonderzoeker OpenSignal behoort Nederland al jaren tot de top van de wereld als het gaat om dekking, snelheid en kwaliteit van mobiele netwerken. Het mobiele netwerk van T-Mobile in Nederland scoort het allerbeste.
20-09-2017
Nederlandse overheid gaat in najaar 2019 nieuwe frequenties veilen
Nederlandse mobiele aanbieders krijgen in het najaar van 2019 de kans om nieuwe frequentieruimte te bemachtigen om de capaciteit en snelheid van 4G netwerken uit te kunnen breiden en voor te kunnen sorteren op de komst van 5G netwerken.
20-09-2017
'Google Assistant spreekt binnen een jaar ook Nederlands'
Google Assistant, de digitale spraakassistent van Google en tegenhanger voor onder andere Siri van Apple, Cortana van Microsoft, Bixby van Samsung en Echo van Amazon, zal naar verwachting binnen circa één jaar ook Nederlands spreken.
20-09-2017
Verkoopprijzen Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL mogelijk uitgelekt
Via een Amerikaanse tech-website zijn de vermoedelijke verkoopadviesprijzen van de aankomende Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL uitgelekt. Daarnaast is duidelijk geworden dat het grote model gaat luisteren naar de naam 'Google Pixel 2 XL', in plaats van de eerder voorgestelde naam 'Google Pixel XL 2'.
19-09-2017
Authentiek ogende render toont nieuwe Huawei Mate 10
Er is al weken veel te doen rondom de nieuwe Huawei Mate 10, waarvan bekend is dat deze op 16 oktober door Huawei in München gepresenteerd zal gaan worden. Er is een nieuwe render van de 'normale' Huawei Mate 10 uitgelekt.
19-09-2017
Sony trekt stekker uit muziekherkenningsdienst TrackID
Sony heeft definitief de stekker uit TrackID getrokken. Jarenlang was TrackID het alternatief voor Shazam en werd op alle telefoons en smartphones van Sony en destijds Sony Ericsson voorgeïnstalleerd meegeleverd.
19-09-2017
Knijpfunctie in nieuwe Google Pixel smartphones heet 'Active Edge'
De verwachte Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL 2 krijgen beide drukgevoelige zijkanten. Wanneer op de randen van het toestel geknepen wordt, kunnen functies geactiveerd worden. Uit nieuwe informatie blijkt dat Google deze functionaliteit 'Active Edge' gaat noemen.
19-09-2017
Renders tonen mogelijke Nokia 9 met randloos beeldscherm
Na Samsung, Apple, LG en enkele Chinese smartphone fabrikanten, zal binnenkort mogelijk ook Nokia een smartphone met een randloos beeldscherm gaan presenteren. De eerste renders van deze Nokia 9 zijn vandaag uitgelekt.
19-09-2017
Lenovo zwicht voor commotie en brengt alsnog Android 8.0 Oreo update naar Moto G4
De Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus zullen alsnog een update naar Android 8.0 Oreo gaan krijgen. De afgelopen dagen is grote commotie ontstaan nadat bleek dat het anderhalf jaar oude toestel tegen alle eerdere beloftes in geen update naar Android 8.0 Oreo ging krijgen.
19-09-2017
WhatsApp voegt verbeterd opslagbeheer toe aan Android app
WhatsApp gaat binnenkort in de Android versie van haar gelijknamige app een verbeterd opslagbeheer toevoegen. Met de functie is het mogelijk om het verbruik van opslagcapaciteit door gesprekken en media beter te beheren.
19-09-2017
Wederzijdse integratie tussen Waze en Spotify ook doorgevoerd op iOS
Navigatie-app Waze en de streaming muziekdienst Spotify zijn eerder dit jaar een samenwerking aangegaan om het voor de automobilist makkelijker te maken om tijdens het rijden zowel gebruik te maken van een navigatiesysteem als van Spotify. Na Android is de wederzijdse integratie nu ook in het iOS besturingssysteem doorgevoerd.
8 dagen geleden bespaarde iemand €143 per jaar

Vergelijk wat jij kan besparen op je telefoonrekening
Nu verkrijgbaar

14-09-2017
CAT S41
12-09-2017
Motorola Moto G5S
07-09-2017
Nokia 8