Vakantiespecial

12-07-2018
Motorola Moto Z3 Play arriveert in Nederlandse winkels
iets later dan verwacht is de uitgebreide Motorola Moto Z3 Play aangekomen in de Nederlandse winkels. Het toestel is vanaf deze week verkrijgbaar voor een losse verkoopprijs van 399 euro.
16-08-2016
Grotere smartphonebeeldschermen lijken tabletgebruik af te remmen
Uit recent onderzoek van GSM Helpdesk blijkt dat het gemiddelde beeldschermformaat van smartphones nog steeds groeit. Ieder jaar groeit het gemiddelde beeldschermformaat met circa 0,3 inch. Dit lijkt ook van invloed te zijn op het gebruik van tablets.
08-08-2016
Tele2 tovert compleet Frans dorp om in stukje Nederland
Het eerste wat veel Nederlanders doen zodra ze de grens overgaan is mobiel internet op de smartphone uitschakelen: bang om hoge kosten te maken. Om die reden heeft Tele2 langs de Autoroute du Soleil in Frankrijk van een compleet Frans dorp een stukje Nederland gemaakt.
08-07-2016
12 tips om betaalbaar het maximale uit de smartphone te halen op vakantie
Vandaag beginnen in regio midden Nederland de schoolvakanties. In de komende weken zullen letterlijk miljoenen Nederlanders op vakantie gaan. Wie binnen de Europese Unie blijft kan met deze handige tips zijn of haar smartphone (bijna) op dezelfde manier gebruiken als in Nederland.
29-06-2015
Vakantiespecial: Wi-Fi onderweg of op vakantie vaak erg onveilig
Nederlanders die op vakantie gaan lopen grote risico's om gehackt te worden bij gebruik van gratis Wi-Fi netwerken. Hoe aanlokkelijk gratis netwerken ook klinken, soms is het in het buitenland toch beter en veiliger om van een mobiele internetverbinding gebruik te maken.
20-06-2015
Vakantiespecial: Klanten budget provider vaak duur uit in het buitenland
Met de zomervakantie voor de deur checken Nederlanders massaal of zij ook in het buitenland op een goede en betaalbare manier gebruik kunnen maken van hun smartphone. Vaak blijken klanten van budget providers wel goedkoop uit te zijn binnen Nederland, maar niet in het buitenland.