Telecomnieuws

Officiële persfoto's Nokia E66 en E71

24-05-2008 - De eerste officiële persfoto's van de Nokia E66 en de Nokia E71 hebben vandaag het internet gevonden. Deze op het zakelijke segment toegespitste toestellen worden nu ook steeds officiëler.

Door: de redactie - Eigenlijk hadden we een hele tijd geleden al wel verwacht dat de Nokia E66 en de Nokia E71 aangekondigd zouden zijn, niets is echter minder waar. Vandaag bereikten de eerste officiële persfoto's onze redactie, tot nu toe hebben we echter alleen real-life foto's mogen zien. De Nokia E66 en E71 zijn dan wel nog steeds niet aangekondigd, de zakelijke toestellen hebben vanaf vandaag toch wel een klein officieel tintje gekregen.

Nokia E66
De Nokia E66 is een klein zakelijk toestel. Ontworpen in een slider vorm weet het toestel zakelijke gemakken en een compact formaat perfect met elkaar te combineren. Het toestel heeft een regulier toetsenbord en zal naar alle waarschijnlijkheid een 16 miljoen kleurenscherm bieden met een QVGA resolutie. De vele toetsjes zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot je meest gebruikte functies.

De Nokia E66 zal waarschijnlijk draaien op het dynamische Symbian systeem. Dit is uitbreidbaar met extra programma's en het is ook niet ondenkbaar dat Office ondersteuning standaard op de slider geïnstalleerd zal zijn. Voor datasnelheden kan de Nokia E66 rekenen op UMTS en HSDPA ondersteuning waardoor je niet lang hoeft te wachten. Voor wat leuke kiekjes tussen de bedrijven door zal aan de achterkant van de Nokia E66 een 3.2 megapixel camera geplaatst zijn.

Officiële persfoto's Nokia E66 en Nokia E71Officiële persfoto's Nokia E66 en Nokia E71Officiële persfoto's Nokia E66 en Nokia E71
Officiële persfoto's Nokia E66 en Nokia E71


Nokia E71
Voor de zakenman of - vrouw die net wat meer comfort zoekt zal Nokia binnenkort de E71 lanceren, de opvolger van de Nokia E61i. Het toestel is lekker compact maar heeft toch een volledige QWERTY toetsenbord. Ook dit toestel zal waarschijnlijk draaien op het Symbian systeem en zal alle zakelijke gemakken aan boord hebben die je in eerste instantie nodig hebt. De hoeveelheid geheugen die de candybar biedt is nog niet bekend, wel is bekend dat je naar hartelust foto's zal kunnen maken met de 3 megapixel camera en dat het mogelijk zal zijn om het internet snel te bereiken door de ondersteuning van UMTS en HSDPA.

Wanneer worden deze twee zakelijke toestellen nu eindelijk aangekondigd? Dat is de grote vraag. GSM Helpdesk Nederland had al verwacht dat de Nokia E66 en de Nokia E71 aangekondigd zouden zijn, maar toch heeft Nokia om het tweetal te perfectioneren deze lancering nog een tijdje uitgesteld. Wanneer nu wel de grote dag wordt is nog onbekend.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.