Telecomnieuws

Samsung komt met eerste 12 MP camera GSM

02-02-2009 - Samsung zal tijdens het Mobile World Congress, dat over twee weken in Barcelona van start zal gaan, haar eerste 12 megapixel camera phone aankondigen. Digitale zoom, flitser, you name it!

Door: de redactie - Helaas zijn er nog geen foto's van het toestel, maar GSM Helpdesk Nederland wist vandaag wat meer informatie op te duikelen over wat Samsung tijdens het Mobile World Congress allemaal voor ons in petto zal hebben. Het Koreaanse merk zal in ieder geval twee cameraphones en een smartphone aankondigen, eentje met een 12 megapixel camera en eentje met een 8 megapixel camera.

Cameraphones
Samsung komt met twee fotografie toestellen dit jaar, en het mooie is dat de eerste in maart al in de winkels zal liggen. De minst spectaculaire camera GSM die het merk aan zal kondigen is een 8 megapixel toestel met optische zoom, de directe opvolger van de Samsung INNOV8, wellicht zal dit toestel ook op het Symbian besturingssysteem draaien.

De tweede in rij is de eerste 12 megapixel cameraphone van Samsung. Wellicht zullen nog wel meer merken tijdens deze editie van het Mobile World Congress met een dergelijk toestel komen, maar van Samsung zijn we er in ieder geval van verzekerd. Zonder optische zoom weliswaar, maar wel met alle andere mogelijkheden zoals we die bijvoorbeeld gewend zijn van de Samsung INNOV8. Helaas zal dit toestel niet op het Symbian besturingssysteem draaien.

Samsung's eerste Android toestel
Als klapper op de vuurpijl zal Samsung over twee weken haar eerste Android smartphone aankondigen. Hoe dit toestel precies zal zijn en wat het allemaal zal bieden moeten we nog even geheim houden, maar we kunnen wel zeggen dat het veelbelovend is met veel gebruiksgemak zoals we van Samsung gewend zijn.

Nog twee weken te gaan, het aftellen kan beginnen. Samsung is er in ieder geval klaar voor, en wij natuurlijk ook!

Reacties
Chris Been
26-03-2009
Ik ben erg benieuwd of er al iets meer bekend is over bovenstaande melding (Android & Samsung). De twee weken zijn ruimschoots voorbij..

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.