Telecomnieuws

Exclusief: LG Viewty II komt eraan

03-03-2009 - LG heeft tijdens de LG Dealershow bekend gemaakt dat we binnenkort de LG Viewty II (LG GC900) kunnen gaan verwachten. Foto's mochten we nog niet maken van het toestel, maar de specs hebben we voor u!

Door: - Binnen enige tijd valt een aankondiging de LG Viewty II te verwachten, een nieuwe cameraphone van de Koreaanse telefoonbouwer. Hoewel het toestel nog niet wordt gecommuniceerd door LG, is dit toestel ons op de LG Dealershow die vandaag plaatsvond in Tiel niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Officiele specsheet van de LG KC900 Viewty II
Officiele specsheet van de LG KC900 Viewty II

De nieuwe LG GC900, het typenummer van de LG Viewty II, heeft een 3 inch WVGA touchscreen (800 x 480 pixels) en biedt dezelfde 3D S-Class User Interface zoals we die ook tegen komen op de LG Arena die net voor het Mobile World Congress werd aangekondigd. Key feature wordt natuurlijk de 8 megapixel camera met een Xenon flitser, manuele- en autofocus, image stabilizer, face detection, burst-modus, ISO 1600 en geotagging. Het toestel is aan de voorzijde zwart, aan de achterzijde zilver en heeft drie druktoetsen onder het scherm.

3D S-Class User Interface op de LG GM730 Arena
3D S-Class User Interface op de LG GM730 Arena

De Viewty II zal niet alleen als foto device worden gepositioneerd, maar ook video komt steeds meer naar de voorgrond. Het toestel kan zowel slowmotion als high-speed video opnemen, waarbij LG pretendeert dat het toestel video's geheel ruisvrij kan opnemen. Verder kan de LG Viewty II DivX en Xvid bestanden afspelen.

Het toestel is ook op het gebied van connectiviteit goed up to date. Het toestel is uitgerust als quad-band GSM, UMTS, HSDPA 7,2 en HSUPA 1,4 Mbit telefoon. Daarnaast is ook Wifi en een A-GPS ontvanger aanwezig, waarmee gesteld kan worden dat de LG Viewty II full-connected is. Tot slot maakt een accelerometer het mogelijk dat het beeldscherm automatisch draait op het moment dat het toestel in portret of landscape modus gedraaid wordt.

Nog onduidelijk is wanneer de LG KC900 Viewty II aangekondigd zal gaan worden, maar verwacht mag worden dat dit eerder een kwestie van weken dan van maanden zal zijn!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.