Telecomnieuws

Nieuwe BlackBerry Curve in de maak

12-01-2010 - Afbeeldingen van het hotste toestel in de BlackBerry Curve lijn, de BlackBerry 8910 Curve, bereikten vandaag het web. Ze tonen een slank en sexy toestel met conventioneel design en vernieuwd trackpad.

Door: de redactie - RIM, de producent van BlackBerry toestellen, blijft haar Curve, Bold en Storm lijn aanvullen met nieuwe sexy smartphones, geheel klaar voor zowel de zakelijke beller als de SMS-verslaafde consument. Steeds meer mensen kiezen voor een BlackBerry. Waarom? Simpel, een BlackBerry is hét toestel op gebied van messaging en tegenwoordig zien ze er ook nog eens strak uit.

De website BerryReview spotte de BlackBerry 8910 Curve en de afbeeldingen laten zien dat ook dit toestel alle ingrediënten in huis heeft om een groot succes te worden. Gehuld in mysterieus glanzend zwart zal het toestel een trackpad bieden in plaats van de eerder gebruikte trackball en zal je comfortabel kunnen typen op het volledige toetsenbord.

BlackBerry 8910 Curve
BlackBerry 8910 Curve

Wat de verdere specificaties van het toestel zijn kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. De verwachting is, als we de andere toestellen in de BlackBerry Curve lijn bekijken, dat de BlackBerry 8910 Curve een 3.2 megapixel camera of hoger zal bevatten en WiFi ondersteuning zal hebben. UMTS zal waarschijnlijk niet van de partij zijn.

Gegevens over een aankondigingsdatum zijn er nog niet, daarnaast staat BlackBerry er niet bepaald om bekend een geheel nieuwe line-up aan toestellen aan te kondigen tijdens het Mobile World Congress in februari. Dat wordt dus afwachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageer!

GSM Helpdesk Nederland maakt gebruik van cookies. Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacybeleid.